Nevşehirliler Kadıoğlu ile "Durmak Yok Yola Devam" Dedi - Son Dakika
Yerel

Nevşehirliler Kadıoğlu ile "Durmak Yok Yola Devam" Dedi

Nevşehirliler Kadıoğlu ile "Durmak Yok Yola Devam" Dedi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Adayı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Özer tarafından organize edilen Nevşehirliler gecesine katıldı.

25.03.2014 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Adayı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Özer tarafından organize edilen Nevşehirliler gecesine katıldı.

Salon Loca Düğün Salonunda gerçekleşen geceye Esenyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kurumları ve binlerce Nevşihirli katıldı.

"ESENYURT İSTANBUL'UN YILDIZ İLÇESİ OLACAK"

Gece de Nevşehirliler Başkan Kadıoğlu ile devam derken bir konulma yapan Nevşehirli Meclis Üyesi Adayı Harun Özer, " Ülkemizde zulüm 1453'te başladı diyebilen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bu seçimlerin başbakanımız, milletimiz, ülkemiz ve bayrağımız adına bir var olma mücadelesi olacaktır. Belediye başkanımız yaptığı 10 yıllık hizmetlerle Esenyurt'u İstanbul'un gözde ilçesi yapmış ve eminiz ki yeni döneminde Esenyurt İstanbul'un yıldız ilçesi olacaktır "dedi.

"TÜRKİYE'NİN BAŞBAKANA İHTİYACI VAR"

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer gecede konuşma yaparak, "Halkımız kendine hizmet eden, 12 yılda 80 yıldan daha fazla ülkemizi büyüten Başbakanına sahip çıktı. Türkiye'nin Başbakana ihtiyacı var, yine koalisyonlar mı, bankalar mı hortumlansın, ekonomik krizler mi yaşansın ve yine kardeş kardeşimi vursun. Biz başbakanımızdan memnunuz biz adam gibi adam uzun adamdan ve Esenyurt 'ta onun temsilcisi ve kader arkadaşı Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'ndan memnunuz. Halkımızda bu memnuniyetini bir kez daha 30 Mart'ta gösterecektir "dedi.

"BATI ÜLKELERİ ARTIK BİZE EFENDİLİK YAPAMIYOR"

Esenyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Necmi Kadıoğlu, "12 yıldır ülkemizdeki istikrara ve yapılan güzel hizmetlerle, yapılan planlar ve projeler ile Dünya'da Türkiye 16 sıraya geldi. Başbakanımız sayesinde dış politikada ülkemiz 12 yıldır bağımsız düşünmeye başladı. Ülkemizin gayrisafi hasılası 230'dan 800 milyar dolarlara çıktı. Batı ülkeleri artık bize efendilik yapamıyor onlara dur diyoruz onlara "one minute" diyerek tavrımızı ortaya koyuyoruz. Bu seçimlerde, Amerika, İngiltere, İsrail ve ülkemizdeki uşaklarına dur diyerek bundan önce Özal'a, Menderes'e ve Erbakan'a yaptıklarınızı yaptırmayacağız ve başbakanımızı sizlere yedirmeyeceğiz" dedi.

"HANEDANLIK İSTEĞİNİZE MİLLET SON VERECEK"

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, "Gelelim Esenyurt 'a 15 sene bu ilçeye bela olan ve İstanbul'un göbeğinde olan bu ilçeye yatırımcıları sokmayan, gelmek isteyen yatırımcıyı kovalayan, unvanı tıp doktoru olan insan bu millete bir sağlık ocağını çok görmüş. Neden yapmadığını soranlara ise sağlık ocaklarının kendi işinin olmadığını söyledi. Nevşehirli hemşerilerimin yanından ona sesleniyorum "Termik santralleri, benzin istasyonları, fabrikalar ve inşaatlar senin işin miydi?" 15 yıl boyunca devam ettirdiğin bu hanedanlığa devam etme isteğine bu millet 30 Martta bir son verecek. Uçuşturucu ile mücadele edecekmiş. O mücadeleye kendi içinizde başlayın çevrenizdekiler ayık gezmiyor ki kimle mücadele edeceksin. Bunlara aldanmayacağız, bizim Esenyurt'u 10 yılda getirdiğimiz nokta belli İstanbul'da 5'inci Türkiye'de 13'uncu sıraya getirdik. Hastaneler, okullar, spor alanları, bankalar, AVM'ler, kaplıca merkezleri, kültürel ve sosyal alanlar ile İstanbul'da merkez bir ilçe olduk. Artık insanlar hizmeti gördü ve sizin yalanlarınıza inanmıyor "dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehirliler Kadıoğlu ile 'Durmak Yok Yola Devam' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement