Nevşehirlilerin İstiklâl ve İstikbâl İçin Demokrasi Nöbeti Coşku ile Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Nevşehirlilerin İstiklâl ve İstikbâl İçin Demokrasi Nöbeti Coşku ile Sürüyor

Nevşehirlilerin İstiklâl ve İstikbâl İçin Demokrasi Nöbeti Coşku ile Sürüyor

15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimine karşı Nevşehirlilerin İstiklal ve İstikbal için Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

30.07.2016 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimine karşı Nevşehirlilerin İstiklal ve İstikbal için Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

Diriliş Meydanı'nı dolduran vatandaşlara Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi tarafından stantlarda kurulan nöbet sofrasında yemek dağıttı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Belediye Başkanı Hasan Ünver, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Belediye Mehter Takımı'nın seslendirdiği marşların ardından Diriliş Meydanı'nı dolduran vatandaşlara hitap eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik kuvvetlerine yapılan hain saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere de acil şifalar diledi.

HER ZAMAN BAŞIMIZ VE OMUZUMUZ BU HAİNLERE KARŞI DİK OLACAK

Ünver, 'Bu ülkeye düşman olmak oldukça zordur, çünkü bu ülkenin sahibi bu asil milletin ta kendisidir. Biraz önce özel insanların yanındaydım. Samimi sıcaklığı verenler, ben onlara aşığım, onlar da bana, inşallah hayatımın geri kalan kısmını onlara bahşedeceğim. Bu ülkeye tanklarla, tüfeklerle, helikopterlerle saldıran o aşağılık, o adiler bu özel insanlardan habersizdi. Onları hesaba katmadı, Bizim özel insanımızın bir tanesi, onların bin tanesine bedeldi aslında. Arkadaşlar biz cepheye coşa coşa gidiyoruz, morallerimizi yüksek tutacağız. Başımızı öne eğmeyeceğiz Allah'ın izniyle, başımızı öne eğdiremeyecekler. Vatana ihanet eden hainler, alçaklar, namussuz şerefsizler onlar. Biz bu vatanın gerçek sahipleriyiz. Omuzlarımız ve başımız dik olacak' diye konuştu.

Daha sonra Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören dört genç ile birlikte vatandaşları selamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehirlilerin İstiklâl ve İstikbâl İçin Demokrasi Nöbeti Coşku ile Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement