Nevşin Mengü: Hak Diyen Herkese Terörist Diyorlar - Son Dakika
Güncel

Nevşin Mengü: Hak Diyen Herkese Terörist Diyorlar

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, dokunulmazlıkların kaldırılmasını, "herkes terörist ilan edilirken siyaset nasıl yapılacak" diye yorumladı.

21.05.2016 10:08  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından gazeteci Murat Yetkin'i davet ederek değerlendirme istedi. Fakat Yetkin'den çok Nevşin Mengü'nün söyledikleri dikkat çekti.

"ANAYASA, HAK DEYİNCE TERÖRİST OLUYORSUN"

Dokunulmazlıkların kaldırılmasının gerçekten terörle mücadele için olup olmadığını sorgulayan Nevşin Mengü şunları söyledi:

"Hakikaten biz burada Türkiye'nin terörle mücadelesini mi konuşuyoruz? Aslında Türkiye'de siyaset şöyle yapılıyor; Bir şey ortaya atılıyor iktidar tarafından. Sonra algı bükücülük yapılıyor. Anayasa diyorsun, hak diyorsun 'teröristsin, teröristsin, teröristsin.. Bir anda herkes terörist demeye başlıyor sana. Şimdi hak diyen terörizme destek veriyor oluyor. Dolayısıyla siyaset yapılamıyor ki.."

Nevşin Mengü: Hak Diyen Herkese Terörist Diyorlar

Son Dakika Güncel Nevşin Mengü: Hak Diyen Herkese Terörist Diyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Çarşı: Allah belasını versin bu gibi vatan hainlerinin 26 15 Yanıtla
  • kürt : BEN TEBRİK EDİYORUM SENİ 15 15 Yanıtla
  • Nadir: Akpkk 9 9 Yanıtla
  • murat: kesin lan sesinizi karnı ağrıyan pis solcular bu pkk ne kadaar yüz bulduysa sizde buldu 6 4 Yanıtla
  • 72-HEREHD: 45 *DOKSANLARI DOKSAN DOKUZA KATLADI APAPE 0 2 Yanıtla
  • Ömerin Adaleti: Buna solcu komünist kardeşliği derler.Allah nediyor küfür tekmillettir.kürdü türkü olmaz.hep beraber devrim yapacaklarya bakalım devrim olunca o villalar o paralar yokdaş kardeşlere dağıtılıp herkes normal dairelerde otaracaklarmı.bizamanın mücahidleri başaramadıda hepsi müteahit olduda.bunlarda fos inandıklarını yaşasalardı hadi biz müslümanız bize vermezler ken fakir yoldaşlarına kazandıkları paraları eşit dağıtmıyorla karun yıldaş bunlar.komünizmin felsefi babalarundan bitanesi ne demişti mal biriktirmek hırsızlıktır 1 1 Yanıtla

Advertisement