New Balance Büyükada Koşusu'nda 3 Bin Kişi Ada'yı Tam Tur Koştu - Son Dakika
Güncel

New Balance Büyükada Koşusu'nda 3 Bin Kişi Ada'yı Tam Tur Koştu

New Balance Büyükada Koşusu\'nda 3 Bin Kişi Ada\'yı Tam Tur Koştu

Bu yıl 3.'cüsü düzenlenen New Balance Büyükada Koşusu 3 bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

26.10.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 3.'cüsü düzenlenen New Balance Büyükada Koşusu 3 bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti. Profesyonel ve amatör sporcular, 11.2 kilometrelik parkuru kat ederek tam tur yaptı.

Milli Atlet Oktay Güneş'in eşliğinde ısınma hareketleriyle başlayan koşu, 10.00'da start aldı.

Atatürk Meydanı'nda toplanan sporcular, Nizam Mahallesi istikametine doğru start aldı ve büyük tur tamamlanarak Mehmet Bölük Parkı'nda son buldu. Büyükada'nın eğimli parkurunda geçen koşuda, erkeklerde 36 dakika 13 saniye Mestan Turhan birinci, 38 dakika 24 saniyeyle Umuthan Uyan ikinci ve 39 dakika 8 saniyeyle Rıdvan Alper Afacan üçüncü oldu. Kadınlarda ise 44 dakika 38 saniye ile Nursel Yıldız birinci, 51 dakika 4 saniye ile Neval Yaşar ikinci, Sezen Öktem ise 51 dakika 56 saniyelik derecesiyle üçüncülüğü elde etti. Erkeklere madalyasını Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, kadınlara ise CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın takdim etti.

ADA ESNAFI VE SOSYAL MEDYA #koşanbilir DEDİ

New Balance Büyükada Koşusu'nda 35-79 yaş arası tüm kategorilerde sporcular madalyalarını aldı, dereceye giren sporcular kürsüye çıktı.

Bunun yanı sıra, tüm katılımcılar anı madalyalarına koşu bitiminde sahip oldular. Sporcuların aileleriyle katıldıkları koşu, renkli görüntülere de sahne oldu. Koşanlara destek olan seyirciler en az sporcular kadar büyük bir heyecanla bitiş çizgisinde beklediler. Büyükada halkı da koşucuların yanındaydı. Ada esnafı hazırladıkları eğlenceli ve #koşanbilir hashtag'li pankartlarıyla koşuculara destek verdi. Sosyal medyayı da harekete geçiren koşudan fotoğraflar, #koşanbilir hashtag'i ile paylaşıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel New Balance Büyükada Koşusu'nda 3 Bin Kişi Ada'yı Tam Tur Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement