Neymar'ın Sözleşme Detayları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Neymar'ın Sözleşme Detayları Ortaya Çıktı

Neymar\'ın Sözleşme Detayları Ortaya Çıktı

Barcelona’nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar’ın kulübü ile olan sözleşmesinin detayları ortaya çıktı.

11.04.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar'ın kulübü ile olan sözleşmesinin detayları ortaya çıktı.

Barcelona'nın Brezilyalı süper yıldızı Neymar'ın, Katalan devi Barcelona ile olan sözleşmesinin detayları ortaya çıktı. 'FootballLeaks.com' isimli internet sitesinin paylaştığı belgelere göre Brezilyalı futbolcunun Barcelona'dan 5 yıl boyunca toplamda 45.9 milyon Euro garanti para alacağı iddia edildi. Sözleşmenin detaylarının da paylaşıldığı belgelerde yıldız oyuncunun, bir sezonda oynadığı maçların yüzde 60'ında forma giymesi durumunda toplamda 1 milyon Euro ek ücret, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi halinde 637 bin Euro, takımın Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur'a yükselmesi halinde 425 bin Euro, ligde şampiyon olunması durumunda 637 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nin kazanması halinde 850 bin Euro, İspanya Kral Kupası'nın kazanması halinde ise 850 bin Euro kazanacağı belirtildi.

2013 yılında Brezilya'nın Santos takımında Barcelona'ya katılan Neymar'ın, Ballon d'Or ödülünü kazanması halinde de ayrıca Barcelona'dan 425 bin Euro alacağı, yıldız oyuncuya 190 milyon Euro bonservis bedeli teklif edilmesi halinde ise Barcelona'nın teklifi kabul etmek zorunda kalacağı dile getirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Neymar'ın Sözleşme Detayları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement