Nezahat ve Rıfkı Bedir'in Mutlu günü - Son Dakika
Güncel

Nezahat ve Rıfkı Bedir'in Mutlu günü

SATSO Meclis Üyesi ve Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı ve Nezahat Bedir çifti; tek oğlu olan Şevket Bedir'i evlendirdi.

15.02.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törene; iş, bürokrat, siyaset, spor, sanat, asker camiasından çok sayıda davetli katılarak, Şefaat & Şevket Bedir çiftini tebrik etti.

Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve SATSO Meclis ve 11. Meslek Komitesi Üyesi Rıfkı & Nezahat Bedir çiftinin tek oğlu olan Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu üyesi Şevket Bedir ile İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zeki & Rukiye Asker çiftinin kızı Şefaat Asker; Serdivan Şehr-i Mahal Düğün ve Toplantı Salonu'nda gerçekleşen düğün töreniyle evlendi. Düğün törenine; yurt dışı ve yurt içinden iş, bürokrat, siyaset, spor, sanat, asker camiasından çok sayıda davetli Katılarak, Şefaat & Şevket Bedir çiftini tebrik etti. Kuran-ı Kerim'in okunduğu, Tasavvuf Konserinin verildiği ve Artvin Halk Oyunları Ekibi'nin de gösterilerini sunduğu törende; baba Rıfkı Bedir, amcaları Abdullah, İsmail ve Süleyman Bedir, davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

Seçkin davetli topluluğu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun nikâhını kaydığı Şefaat & Şevket Bedir çiftinin şahitliğini ise; Sakarya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SESOB Yönetim kurulu Başkanı hasan Alişan ile Suudi Arabistan'lı İşadamları Abu Sedden Alharbi ve Abu Halid yaptı. Törene; CHP Sakarya Milletvekili engin Özkoç, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Polis Baş Müfettişi Hakan Altınkaya, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Manisa, Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Sakaryalı Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nezahat ve Rıfkı Bedir'in Mutlu günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement