Nicolas Lodeiro Kimdir? / Özel Analiz - Son Dakika
Spor

Nicolas Lodeiro Kimdir? / Özel Analiz

Nicolas Lodeiro Kimdir? / Özel Analiz

Transferde ağır kaldığı için eleştiri alan Beşiktaş ilk transferini gerçekleştiriyor.

22.01.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde ağır kaldığı için eleştiri alan Beşiktaş ilk transferini gerçekleştiriyor. Ronaldinho transferi için yoğun uğraş veren ve istediği sonuca ulaşamayan Beşiktaş Uruguaylı Nicolas Lodeiro ile anlaşmaya vardı. Brezilya'nın Botafogo takımında forma giyen Uruguaylı futbolcu geride kalan sezonda 22 maça çıktı 3 gol atan genç Uruguaylı 3 de asist yaptı.

21 Mart 1989 doğumlu Uruguaylı futbolcu ülkesinin Nacional kulübünde gösterdiği performans sonrası Hollanda'nın dev kulübü Ajax'ın scout ekibinin dikkatini çekmişti. Ajax'a büyük umutlarla transfer edilen futbolcu 2010-2012 yılları arasında Ajax'ta 20 resmi maça çıkmış ve 2 gol atmıştı. Daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Lodeiro Brezilya'nın Botofogo takımına transfer olmuş ve takımının önemli oyuncularından biri haline gelmişti.

Sol ayağını çok iyi kullanabilen ve orta sahada hücuma dönük olarak forma giyen futbolcu ülkesinde sıçrama yapabilecek oyuncular arasında gösteriliyor. Uruguay A milli takımının formasını da 12 kez giyen futbolcu 1 gol attı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nicolas Lodeiro Kimdir? / Özel Analiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement