Niğde AK Parti İl Teşkilatı Demokrasi Şehitlerine Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Niğde AK Parti İl Teşkilatı Demokrasi Şehitlerine Destek Verdi

Niğde AK Parti İl Teşkilatı Demokrasi Şehitlerine Destek Verdi

Niğde Ak Parti İl Teşkilatı 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

12.08.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Ak Parti İl Teşkilatı 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İlçe ve belde belediye başkanları, parti yönetimi ve üyeleri ile birlikte yardım kampanyasına destek verdi. Partililer Ziraat Bankasına toplu şekilde giderek 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için para yatırdı.

Kampanya öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, "Bugün Ak Parti teşkilatı olarak 15 Temmuz şehitlerine yardım yapmak üzere Ziraat Bankasında bütün teşkilat toplandık. Başbakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı bir kampanyaydı. 15 Temmuz'da şehit olan ve gazi olan vatandaşlarımız için bir yardım kampanyası. Biz Niğde olarak buna seyirci kalamazdık. Bu Türkiye genelinde ortaklaşa yapılan bir kampanya değil. Biz bunu sadece Niğde olarak yapıyoruz. Teşkilatımızda bu konuda çok duyarlı. Bütün ilçelerimizden, gençlerimizden, kadınlarımızdan ve bütün teşkilatımız gönüllülük esasına dayalı olarak buradalar. Biz bu kampanyayı bireysel olarak yapıyoruz. Kurumsal herhangi bir katılım yok. Yapılan maddi yardımlarda bireysel olacak. Bütün teşkilatımız burada ziraat bankasında. 15 Temmuz şehit ve gazilerimize yardım yapmak üzere bir araya geldik. Şehitlerimiz sadece 15 Temmuz değil daha öncesi de var. Ama bu kampanya sadece 15 Temmuz da şehit olanlar için yapılan bir yardım. Ne yapsak azdır. Ülke olarak 15 Temmuz da neler atlattığımız ve ne gibi sıkıntılar atlattığımızı bugün daha çok farkına varabiliyoruz. Bizden sonra ki nesillerde 15 Temmuz gecesini tarih kitaplarından okuyacaklar ve önemini, hassasiyetini çok daha fazla farkına varmış olacaklar. 15 Temmuz da halkımız bir kahramanlık destanı gerçekleştirdi. Bütün Türkiye de olduğu gibi Niğde'de de bir kahramanlık destanı vardı." diye konuştu.

15 Temmuz şehitleri için ne yapılsa az olduğunu belirten Özdemir, "Ufak da olsa Niğde olarak bir maddi katkıda bulunmak istedik. Bütün şehitlerimiz ve gazilerimiz için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Onlar bizler için canlarını feda ettiler. Daha dün bir şehidimiz vardı. Ona da buradan Allah'tan rahmet diliyor, ailesine sabır versin diyoruz. Bu arada Niğdemiz çok şehit veriyor. Artık kahraman Niğde diyoruz ve artık şehitler diyarı olacak neredeyse." dedi.

Önemli bir süreçten geçildiğini kaydeden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "7 Haziran 2015 yılından bu zamana kadar ülkemizde olmaması gereken, yaşanmaması gereken bir takım olaylar yaşadık. Bunlardan biride 15 Temmuz darbe girişimiydi. Bu darbe girişiminde şehit ve gazilerimiz oldu. Milletimizin sokaklara ve meydanlara çıkması ve demokrasi ve vatan nöbeti tutması. Türk milleti 15 Temmuz'da görülmemiş ve duyulmamış bir tarih yazdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. 15 Temmuz'dan sonra vatandaşlarımız meydanları boşaltmadı ve boşaltırken de gönülsüz boşalttı. Demokrasi şehitleri için başlatılan kampanya var. Bu kampanya çerçevesinde il başkanımız, ilçe başkanlarımız belde başkanlarımız kadın kollarımız olarak buradayız. Bizler bu bağışta bulunurken tüm vatandaşlarımızın da bu bağışta bulunmalarını talep ediyoruz." ifadelerini kullandı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde AK Parti İl Teşkilatı Demokrasi Şehitlerine Destek Verdi - Son Dakika


Advertisement