Niğde Beledilespor Lideri Devirdi - Son Dakika
Yerel

Niğde Beledilespor Lideri Devirdi

Niğde Beledilespor Lideri Devirdi

Niğde Belediyespor kendi evinde konuk ettiği lider Zonguldak Kömürspor’u 90+3’de bulduğu golle yenmeyi başardı.

23.11.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediyespor kendi evinde konuk ettiği lider Zonguldak Kömürspor'u 90+3'de bulduğu golle yenmeyi başardı.

Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta yer alan Niğde Belediyespor bu hafta 5 Şubat Şehir Stadyumunda grup lideri Zonguldak Kömürspor'u konuk etti. 4 bin taraftarın desteğini de arkasına alan Belediyespor ilk dakika itibariyle net gol pozisyonları yakaladı.

Maçın ilk yarısında bir çok gol pozisyonu yakalayan Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamadı. Lider Zonguldak Kömür Spor, zayıf ataklarla gol bulmaya çalışsa da ilk yarı iki tarafta aradığı golü bulamadı.

İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Niğde Belediyespor, ligde yenilgisi olmayan lider Zonguldak Kömürspor karşısında etkili bir oyun sergiledi. Maça iyi hazırlanan ve bunu da sahada gösteren Niğde Belediyespor, bulduğu net pozisyonları bir türlü gole çeviremedi.

Aradığı golü bir türlü bulamayan Niğde Belediyespor, son dakikalarda Zonguldak Kömür Sporlu oyuncu Okan Eken, kaleci Cihan ile baş başa kaldı. Okan'ın sert vuruşunu Cihan kurtardı.

90 dakikası 0-0 tamamlanan maçta hakem 3 dakika uzatma verdi. Uzatmaların son saniyelerinde sağ taraftan atak yapan Niğde belediyespor 90 dakikada boyunca aradığı golü uzatmalarda ikinci yarı oyuna giren Oğuzkan'ın ayağından buldu. Uzatmalarda başka gol olmayınca Niğde Belediyespor yenilgisi olmayan Zonguldak Kömürspor'u 1-0 yenmeyi başardı.

Galibiyeti taraftara armağan eden Niğde Belediyespor Teknik Sorumlusu Fethi Türkoğlu: "Hafta içerisinde dışarıda kazandığımız 5-0'dan sonra içeride liderle karşılaştık. Çocukları bu konuda yönlendirmeye çalıştık, yani deplasmandaki galibiyeti içeride kazanacağımız maç bize daha çok önem taşıyordu. Taraftarımızda epeydir küskünlüğümüz vardı maç kazanamıyorduk. Şimdi onu ortadan kaldırdık, birde lider geliyordu, lideri yenmek ayrı bir haz verir diye düşünüyorduk. Sevindirici taraf şu oyunun 91. dakikasında gol attık demek oluyor ki oyunun sonuna kadar mücadele ediyoruz. Üst seviyede bir performans gösterdi oyuncularımız. Böyle bir maçı kazanmak, hepimizin adına, taraftarımız adına çok iyi oldu, taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Zonguldak Kömürspor Teknik Sorumlusu Cahit Terzi ise değerlendirmede bulunmadı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Beledilespor Lideri Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement