Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, Cadde ve Sokakları Yıkadı - Niğde - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, Cadde ve Sokakları Yıkadı - Niğde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Temizlik işçilerinin temizlik yaparken detay görüntüleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmaları Başkan Akdoğan'ın temizlik işçileriyle yolları yıkaması Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, cadde ve sokakları yıkadı "Mahalleni Temiz Tut" projesi kapsamında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye temizlik görevlileriyle sokak ve caddelerde temizlik çalışması yaptı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Mahalleni Temiz Tut" adlı proje kapsamında belediye temizlik görevlileriyle sokak ve caddeleri yıkadı.

30.04.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Temizlik işçilerinin temizlik yaparken detay görüntüleri

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmaları

Başkan Akdoğan'ın temizlik işçileriyle yolları yıkaması Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, cadde ve sokakları yıkadı

"Mahalleni Temiz Tut" projesi kapsamında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye temizlik görevlileriyle sokak ve caddelerde temizlik çalışması yaptı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Mahalleni Temiz Tut" adlı proje kapsamında belediye temizlik görevlileriyle sokak ve caddeleri yıkadı.

Akdoğan, proje kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Selçuk Mahallesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlattığı projenin takdire şayan olduğunu söyledi.

Sokak ve caddeleri temizlemenin belediyenin görevi olduğunu ancak projeyle temizliğe halkın da katılımının sağlanmasının amaçlandığını belirten Akdoğan, şöyle konuştu:

"Proje tamamlandığında Niğde genelinde bine yakın temizlik gönüllüsü oluşturup, bu gönüllülerle şehrimizin temizliğini bütün olarak sağlamayı hedefliyoruz. Her sokağımıza, o sokakta ikamet eden bir temizlik gönüllüsü belirledikten sonra proje kusursuz şekilde işleyecek. Şehrimize bugün dışarıdan gelen herkes 'Niğde tertemiz olmuş' diyor. Bundan sonra da 'Niğde pırıl pırıl olmuş' diyecekler."

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Akdoğan, müdür yardımcıları ve gönüllüler ellerinde fırçalarla cadde ve sokakları yıkadı.

Proje kapsamında belirlenen gönüllüler, temizlik çalışmalarını 10 Mayıs'a kadar sürdürecek.

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, Cadde ve Sokakları Yıkadı - Niğde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, Cadde ve Sokakları Yıkadı - Niğde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement