Niğde Belediyesi Spora da Önem Veriyor - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediyesi Spora da Önem Veriyor

Niğde Belediyesi yaz spor okullarında faaliyetler her branşta devam ediyor.

21.07.2014 08:49  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı bir gelecek için ve çocukların yaz aylarında sportif faaliyetlerle güzel vakit geçirebilmesi için Niğde Belediyesi bünyesinde açılan yaz spor okulunda eğitimler devam ediyor.

Faaliyetlerin aralıksız sürdürüldüğü Niğde Belediyesi yaz spor okuluna 8-16 yaş arası gençler katılım sağlayarak, futbol, basketbol, tekvando, yüzme branşlarında çocuklara spor eğitim veriliyor.

Niğde Belediyesi yaz spor okulu kapsamında çocuklar sportif faaliyetlerle yaz tatillerini dolu dolu geçirirken, sorumluluk bilincini, sağlıklı beslenme, eşya ve araç - gereçlerine sahip çıkmayı, yeni arkadaşlar edinerek paylaşımlarda bulunmayı, takım ruhunun ne demek olduğunu öğreniyorlar. Niğde Belediyesi yaz spor okulunda tekvando branşında öğrenciler kısa sürede önemli mesafeler kat etti.

Yaz spor okulunda çalışmaların başarılı bir şekilde ilerlediğini belirterek desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Niğde Belediyesi yaz spor okulu tekwondo kursu öğretmeni Orhan İnan; "Sporcularımız kısa bir zamanda toplu ve düzenli bir çalışma ile tekniklere geçtik. Belediyemizin sadece futbol haricinde amatör sporlara da destek verdiğini görüyoruz. Basketbol, tekvando, futbol, yüzme branşlarında da belediyemiz katkılarıyla eğitim verilmektedir. Bundan sonraki destekleriyle beraber ilimizde ve belediye spor kulübümüzde şampiyon ve milli sporcu yetiştirmektir. Bu yıl Niğde Belediyesi adına dövüşen Cengizhan Kaşkan Türkiye 3.'sü oldu. Milli takıma seçildi ve milli takımda İstanbul'da yapılan Boğaziçi Spor'da da Niğde Belediye spor olarak milli takımı temsil ederek 3. oldu. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediyesi Spora da Önem Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement