Küçü Kız, Kayısı Çekirdeğinden Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Küçü Kız, Kayısı Çekirdeğinden Zehirlendi

Küçü Kız, Kayısı Çekirdeğinden Zehirlendi

Niğde'de, yediği kayısı çekirdeğinde bulunan siyanür nedeniyle zehirlenen 2 yaşındaki Hiranur, hastanede tedavi altına alındı.

07.09.2016 12:26  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de, yediği kayısı çekirdeğinde bulunan siyanürden zehirlendiği belirtilen 2 yaşındaki Hiranur, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Niğde merkeze bağlı Orhanlı beldesinde yaşayan Hiranur Yürer, Yavuz Mahallesi'ndeki evlerinde baygınlık geçirince ambulansla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SİYANÜR ETKİSİYLE ZEHİRLENDİ

Ablasının verdiği kayısı çekirdeğini yedikten sonra fenalaştığı öne sürülen Hiranur, çekirdekte bulunan siyanürün etkisiyle zehirlendiğinin anlaşılması üzerine Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

ACİL SERVİSE KALDIRILDI

Alınan örneklerin incelenmesinde "siyanür zehirlenmesi" teşhisi konulan Hiranur'un tedavisine, Erkilet Çocuk Hastanesi Acil Servisi'nde devam edildi.

PANZEHİR HAZIRLANDI

Hiranur'un tedavisiyle ilgilenen Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Hasan Samsa da hastanın sevk öncesi kayısı çekirdeğinden zehirlendiği bilgisini aldıklarını ve panzehir hazırladıklarını söyledi.

"HIZLI ŞEKİLDE DÜZELDİ"

Niğde'de ilk müdahalesi yapılan hastanın midesinin yıkandığını aktaran Samsa, "Tedaviden sonra hızlı bir şekilde düzeldi. Hastamızın durumu şu anda iyi. Hastamız başarılı bir şekilde tedavi edildi." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçü Kız, Kayısı Çekirdeğinden Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement