Niğde'de Kız Kaçırma İddiası - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Kız Kaçırma İddiası

Niğde'de, tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki kızın 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı öne sürüldü.

26.07.2016 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de, tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki kızın 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı öne sürüldü.

İddiaya göre, merkeze bağlı Fesleğen köyünde yaşayan dedesinin yanına tatil için gelen V.D, dün akşam saatlerinde bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrıldı. Bu sırada 3 kişi tarafından zorla arabaya bindirilen V.D. kaçırıldı.

V.D'nin kaçırıldığı sırada yanında olduğunu belirten Fatma Betül D, akrabasını kaçıranların kendisini de darbettiğini ve silahlı olduklarını söyledi.

Olay anında çok korktuğunu ve çığlık attığını belirten Fatma Betül D, "Babaannemlere ekmek götürüyorduk. Kuzenim sağ tarafımda duruyordu. Sürükleyerek arabaya bindirdiler. Silahı belindeydi adamın, eli boş kalsaydı silahını alacaktı. Kuzenim çığlık attı 'İmdat, kurtarın beni' şeklinde. Ben de şu an hatırlayamıyorum ya teyze mi aradım ya da polisi." diye konuştu.

Kızının kaçırıldığı haberini alınca İstanbul'dan Niğde'ye gelen baba Mustafa D, kızının kaçıran kişinin çevrede "eşkıya" olarak tanınan Hasan B. olduğunu iddia etti.

Kızını ve eşini yaz tatili münasebetiyle köye ailesinin yanına bıraktığını anlatan Mustafa D, "Kaçıranın neden kaçırdığını bilmiyoruz. Bizim köyden 30 yaşlarında birisi. Şahsen tanımıyorum ama bizim köyde çobanlık yapan dağ eşkıyası." dedi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekibin, V.D'yi kaçırdığı öne sürülen kişilerin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

Niğde\'de Kız Kaçırma İddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde'de Kız Kaçırma İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement