Niğde'de, Lösemili Çocuklar Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Niğde'de, Lösemili Çocuklar Yararına Kermes

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) gönüllüsü öğrenciler, hediyelik eşya kermesi düzenledi.

23.02.2014 09:39  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LÖSEV gönüllü üyesi Ayşegül Bahar, okul bahçesindeki kermeste, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'daki LÖSEV köyünde gönüllü annelerin ürettikleri hediyelik eşyaları satarak lösemili çocukların tedavisi için destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

6 yaşındaki yeğeninin de lösemi hastası olduğunu belirten Bahar, hastalığın sıkıntılarına ve tedavi sürecine yakından şahit olduğu için katkıda bulunmak istediğini ve LÖSEV'in gönüllü üyesi olduğunu anlattı.

Bahar, " Niğde'de 47 lösemi hastası var. Hastalığın tedavisi çok pahalı ama devlet ilaç masraflarını karşılıyor. Niğde'de tek sorunumuz hastanede onkoloji bölümü yok.  Hastaların Ankara, Kayseri ya da Adana gibi büyükşehirlerde tedavi görmesi gerekiyor. Şu an hastaların temel sorunu Niğde'de onkoloji bölümünün olmaması." dedi.

LÖSEV adına sokaklarda ya da kapı kapı dolaşarak dergi satanlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Bahar, "LÖSEV kapı kapı dolaşmaz. Size makbuz da verseler inanmayın. Şayet bağışta bulunmak istiyorsanız, vakfın adresleri internette mevcut. Tüm hesap bilgileri var. Bu şekilde yapılan bağışlar yerine ulaşacaktır." diye konuştu. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'de, Lösemili Çocuklar Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement