Niğde'de Okullarda Güvenlik Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Okullarda Güvenlik Tedbirleri

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli sivil ve resmi güvenlik görevlileri, öğrencilerin güvenliği için okulların giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde görev alıyor.

18.09.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli sivil ve resmi güvenlik görevlileri, öğrencilerin güvenliği için okulların giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde görev alıyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan "Okullarda Güvenli Ortamın Sağlanmasına Yönelik Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Artırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü" kapsamında Niğde'de 15 Eylül'den itibaren 20 lise, 17 ortaokul ve 23 ilkokulda, giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde sivil veya resmi güvenlik görevlilerinin görevlendirildiği kaydedildi.

Öğrencilerin eğitimleri sırasında okulda ve okul çevresinde güven içinde olmalarının büyük önem taşıdığı belirtilen açıklamada, güvenlik önleminin sistematik bir şekilde yaşama geçirildiği çalışmada, zararlı madde alışkanlıklarına fırsat verilmeyeceği, okul güzergahları ile servis araçlarının sık aralıklarla denetleneceği bildirildi. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'de Okullarda Güvenlik Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement