Niğde'de Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Ramazan Bayramı

Niğde'de protokol üyeleri ve vatandaşlar Öğretmenevinde bayramlaştı.

28.07.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de protokol üyeleri ve vatandaşlar Öğretmenevinde bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Garnizon Komutanı Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, siyasi parti başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Necmeddin kılıç yaptığı konuşmada, bayramların insanların kaynaşması, birbirini tanıması ve sevmesi için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Kılıç, bayram sevincini idrak etmek için bir araya geldiklerini belirterek," Gönüller arasındaki köprüleri kuvvetlendirmek hoşgörü ve sevgi ile küskünlükleri bırakarak, kucaklaşarak, fitneyi fesatı bırakıp bir olmak, diri olmak, iri olmak bizim geleneklerimizin temelinde yer alır. Bizim kültürel geleneğimiz sevgi ve hoşgörü üzerine kuruludur. Bayramlar bu amaçla birbirimizi tanımak, birbirinizi sevmek için bir fırsattır. Hepinizin bayramını kutluyorum.

Program kapsamında, Vali Kılıç ve protokol üyeleri bayramlaşma öncesinde, İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi ve Niğde Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'de Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement