Niğde'de Şehitler İçin Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Niğde'de Şehitler İçin Yürüyüş Düzenlendi

Niğde\'de Şehitler İçin Yürüyüş Düzenlendi

Niğde’de yaklaşık 2 bin kişi ellerinde Türk Bayrakları’yla yürüyerek Dağlıca ile Iğdır’da şehit edilen askerler ve polisler için PKK’yı protesto etti.

09.09.2015 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de yaklaşık 2 bin kişi ellerinde Türk Bayrakları'yla yürüyerek Dağlıca ile Iğdır'da şehit edilen askerler ve polisler için PKK'yı protesto etti. Yürüyüş yapan kalabalık, şehitlere dua etti.

Niğde Ülkü Ocakları'nın organize ettiği yürüyüşe MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, MHP İl Başkanı Ali Güngör, Ülkü Ocakları Başkanı Haydar Şentürk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Haydar Şentürk, yürüyüşte yaptığı konuşma sonrasında tekbirlerle Niğde Şehitliği'ne yüründü. Yürüyüşte Niğdeliler 'Şehitler Ölmez Vatan bölünmez, Her Türk Asker Doğar, Her şey Vatan İçin, Ülkücüler burada PKK nerede' sloganları atarak yürüdü. Yürüyüşte, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evinde şehit edilen Polis Memuru Okan Acar'ın annesi Zehra Acar ve kardeşleri de Okan Acar'ın mezarı başında dua etti.

Şehitlikte okunan Kuran-Kerim sonrasında kalabalık grup tekrar Cumhuriyet Meydanı'na döndüğü sırada grup Yeni Çarşı'da bulunan HDP binasına saldırmak istedi. Ancak polis ekipleri HDP binasının bulunduğu sokağın tüm giriş ve çıkışları kapattı. Uzun süre polislere direnen kalabalığa biber gazı ile müdahale edildi. Müdahaleye rağmen dağılmayan gruba Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, MHP İl Başkanı Ali Güngör ve MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram sırasıyla sakinleştirmek istedi. Polis ekiplerinin bölgede bekleyişleri sürüyor. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Şehitler İçin Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement