Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı - Son Dakika
Yerel

Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı

Niğde\'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı

Vali Kılıç, şehit güvenlik güçlerinin görev yaptığı birimler ile operasyon sırasında güvenlik güçlerine lojistik destek sağlayan ve teröristlerin yakalanmasına yardımcı olan köylüleri ziyaret etti.

24.03.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 20 Mart'ta Ulukışla ilçesinde 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için yürütülen operasyon sırasında güvenlik güçlerine lojistik destek sağlayan ve teröristlerin yakalanmasına yardımcı olan köylüleri ziyaret etti.

Vali Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Ulukışla Kaymakamlığı ile saldırıda şehit olan Astsubay Adil Kozanoğlu ve polis memuru Adem Çoban'ın görev yaptıkları birimlere başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretinde personelle bir süre sohbet eden Kılıç, "Sizlerle övünüyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler ülkemizi büyük bir beladan kurtardınız. Her birinize devletimiz ve milletimiz adına teşekkür ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Çatışmada şehit olan astsubay ve polisimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra, güvenlik güçlerine operasyon sırasında lojistik destek sağlayan ve teröristlerin yakalanmasına yardımcı olan Eminlik, Köşkönü, Çifteköy ve Gedelli köylerini ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'deki Güvenlik Güçlerine Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement