Niğde - Mustafa Kamalak: Şehit Kanlarını Durdurmak İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız - Son Dakika
Güncel

Niğde - Mustafa Kamalak: Şehit Kanlarını Durdurmak İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız

Niğde - Mustafa Kamalak: Şehit Kanlarını Durdurmak İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız

Mustafa Kamalak: Şehit kanlarını durdurmak için elimizi taşın altına koyarız Saadet Partisi (SP) Niğde İl Teşkilatı 5'inci Olağan Genel Kurul toplantısı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın da katılımı ile gerçekleştirildi.

19.09.2015 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kamalak: Şehit kanlarını durdurmak için elimizi taşın altına koyarız

Saadet Partisi (SP) Niğde İl Teşkilatı 5'inci Olağan Genel Kurul toplantısı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın da katılımı ile gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Ahmet Binici tekrar SP Niğde İl Başkanı seçildi.

SP Niğde İl Teşkilatı 5'inci Olağan Genel Kurul toplantısı'na Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve partinin İl ve İlçe teşkilatlarıda katıldı. Kongrede konuşan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ülkemiz şu günlerde gerçekten kritik günlerden geçmekte. 7 Haziran seçimlerde biz bir çok yerde vurgu yaptık. Milli görüşün, Saadet Partisinin yer almadığı bir meclis bu ülkenin hiç ama hiçbir problemini çözemez dedik. Seçimler yapıldı. Daha öncede mecliste bulunan partiler mecliste ki varlığını devam ettirdi. Ne değişti değişen bir şey oldu mu? Hiçbir şey değişmedi ülke biraz daha karıştı şehit haberleri peş peşe gelmeye başladı. Dolar, Euro fren tutmaz hale geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Nisan'da tatile girmişti. Eski meclis faaliyetlerini sürdürdü. 7 Hazirandan itibaren yeni millet vekilleri meclise geldi. Bu geçen 5,5 ay süre içerisinde Türkiye'de Türkiye Büyük Millet Meclisi personeli ve milletvekillerinin sadece maaşları çalıştı. Kendileri ise çalışamadı çalışma imkanı bile bulamadılar" dedi.

Son günlerde artar terör olaylarınıda değinen Kamalak şunları söyledi: "Saadet Partisi mutlaka mecliste olmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi niye terörü durdurmuyor. Halkların Demokratik Partisi katiyen durduramaz. Bu önümüzdeki süreçte Ak Parti'nin lideri emin olun net söylüyorum diyecek ki tek başına bizi iktidara getirmediniz görün ülkenin halini diyecek. Ben diyorum ki arkadaş sen 13 yıldan beri tek başına iktidardaydın ülkeyi bu hale sen getirdin."

Milli görüşün yer almadığı bir meclisten Türkiye'ye bir hayır gelmeyeceğini söyleyen Kamalak, "Şehit kanlarını durdurmak ve akan göz yaşlarını silmek için üzerlerimize düşen görevi yapmaya elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ama sadece elimizi değil icap ediyorsa gövdemizi de başımızı taşın altına koymaya razıyız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde - Mustafa Kamalak: Şehit Kanlarını Durdurmak İçin Elimizi Taşın Altına Koyarız - Son Dakika

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement