Niğde Seçimi Kazanan Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Niğde Seçimi Kazanan Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Niğde Seçimi Kazanan Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Niğde'den TBMM'ye girmeye hak kazanan AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ile MHP Milletvekili Vedat Bayram mazbatalarını aldı.

09.06.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'den TBMM'ye girmeye hak kazanan AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ile MHP Milletvekili Vedat Bayram mazbatalarını aldı. AK Partili Özegen, birinci sıradan seçilen Alpaslan Kavaklıoğlu'nun rahatsız olduğu için gelemediğini ve iyileştiği zaman mazbatasını alacağını söyledi.

Niğde'de 3 milletvekilinden 2'sini kazanarak AK Parti'nin birinci olduğu seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından, seçimi kazanan milletvekilleri de mazbatalarını almaya başladı. Mazbata için adliyeye ilk gelen ise AK Partili Erdoğan Özegen oldu. Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, belde belediye başkanları ve kalabalık bir partiliyle adliyeye gelen Özegen'in mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Hakimi Mehmet Ağır verdi.

Özegen, seçimlerde AK Parti'nin Niğde'de birinci çıkmasında katkısı bulunanlara teşekkür ettiğini belirterek, "Ankara'da inşallah Aziz Türk milletinin bu emanetine sahip çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Erdoğan Özegen, birinci sıradan seçilen Alpaslan Kavaklıoğlu'nun rahatsız olduğu için gelemediğini ve iyileştiği zaman mazbatasını alacağını söyledi.

Özegen'den sonra adliyeye, kentte yürüttüğü etkin çalışma ile seçimi kazanarak CHP'de olan 1 milletvekilliğini MHP'ye kazandıran Vedat Bayram oldu. MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör ve partililerin eşlik ettiği Bayram, Mehmet Ağır'dan mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Niğde halkı ile kucaklaştık. MHP olarak ciddi bir yol yürüdük. Bir dönem evvel milletvekilimiz yoktu. Niğde halkı ile bu hususu yeni baştan değerlendirdik. Onlar bizi özlediklerini söylediler. Niğde halkı daha öncede MHP'ye çok fazla teveccüh gösteriyordu. Bu kez yine aynı teveccühü gösterdi. Bizi kucakladı ve bu vesileyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi meclise bir milletvekili gönderiyor." - Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Seçimi Kazanan Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement