Niğde Ticaret ve Sanayi Odasından Başkan Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Niğde Ticaret ve Sanayi Odasından Başkan Akdoğan'a Ziyaret

Niğde Ticaret ve Sanayi Odasından Başkan Akdoğan\'a Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Niğde Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.04.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Niğde Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının yanı sıra Niğde Ulukışla İlçesi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Ali Uğurlu'da Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

STK'larmız ile diyalog içinde yolumuza devam edeceğiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bir yerel seçimi geride bıraktık. Sonuçların hem seçilenlere hem seçenlere, şehrimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Niğde'mizde centilmence bir yarış oldu. Vatandaşımızın tercihi sandıkta tecelli ederek, bu görevi yeniden halkımız bize tebliğ etti. Ticaret Odamız en önemli sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi. Dolayısı ile biz Ticaret Odamızla ve diğer Sosyal Toplum Kuruluşlarıyla beraber istişare içinde, diyalog içerisinde, görüş alışverişi içerisinde bulunarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı olmanın gereği çok çalışmak lazım

Ulukışla Belediye Başkanlığına seçilen Ali Uğurlu'ya başarılar dileyen Niğde Belediye başkanı Faruk Akdoğan; "Ulukışla ilçemizden Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Uğurlu kardeşimizi de tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Zor olan bir seçimin üstesinden gelmeyi bildi. Ulukışla da AK Partinin Belediye Başkanı seçilmesini başardı. Kutlanması ve tebrik edilmesi gereken bir durum. Ali Uğurlu Bey'in Belediye Başkanı seçilmesinden Ulukışla ilçemizin kazançlı çıkacağından hiç bir şüphem yok. Belediye Başkanı olmanın gereği çok çalışmadan geçiyor. Niğde'mize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu; "Yeni görevinde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. Güzel bir seçim geçirdik. Bundan öncesinde partiniz AK Partidendi ama bundan sonra partinin değil Niğde'nin Belediye Başkanısınız. Onun için hizmetlerinizi eşit bir şekilde yapacağınıza inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyoruz. Bize de ne görev düşerse mutlak suretle yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu arada Ali Uğurlu kardeşimize de, seçilen Niğde Belediye Meclis Üyelerine de başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Ticaret ve Sanayi Odasından Başkan Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement