Niğde Tv'de Haftanın Konuğu Vali Necmeddin Kılıç Olacak - Son Dakika
Yerel

Niğde Tv'de Haftanın Konuğu Vali Necmeddin Kılıç Olacak

Niğde Tv\'de Haftanın Konuğu Vali Necmeddin Kılıç Olacak

Her hafta Cuma günleri izleyicisi ile buluşan Haftanın Konuğu Perşembe günü 19.30’da canlı yayında Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı ağırlayacak.

03.02.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her hafta Cuma günleri izleyicisi ile buluşan Haftanın Konuğu Perşembe günü 19.30'da canlı yayında Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ı ağırlayacak.

Sema Tekeli'nin hazırlayıp sunduğu "Haftanın Konuğu" programında gazeteciler Uğur Mart ve Fırat Ensari 'de soruları ile programa eşlik edecekler.

Canlı yayında gazetecilerin ve vatandaşların sorularını yanıtlayacak olan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Eğitim,Sağlık,Ulaşım,Tarımsal Hizmetler,İmar,Kültür ve Sosyal İşler gibi bir çok konuda 2015 yılı yatırımlarını değerlendirecek ve 2016 yılı planlarını anlatacak.

İzleyicilerin de Niğde Televizyonunun Facebook ( Niğde Televizyonu NTV ) Twitter (@ntvnigde ) adreslerinden, KONUK yazıp boşluk bırakıp mesajlarını 3929'a göndererek ya da 0 388 232 56 00 'dan arayarak sorular yöneltebileceği program 04 Şubat 2016 Perşembe Saat 19.30 da Niğde Televizyonu ekranlarında olacak.Vali Kılıç'ın konuk olduğu programın tekrarı Cuma günü 19.30'da verilecek. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Tv'de Haftanın Konuğu Vali Necmeddin Kılıç Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement