Niğde Valiliği ile Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Niğde Valiliği ile Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Görüntü Dökümü : İmza töreni detay Vali Necmeddin Kılıç konuşması (BEM-BİR-SEN genel başkanı konuşması Hediye taktimleri Niğde Valiliği ile BEM-BİR-SEN arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı NİĞDE(AA) - Niğde Valiliği ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

27.01.2016 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

İmza töreni detay

Vali Necmeddin Kılıç konuşması

(BEM-BİR-SEN genel başkanı konuşması

Hediye taktimleri Niğde Valiliği ile BEM-BİR-SEN arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı

NİĞDE(AA) - Niğde Valiliği ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Vali Necmeddin Kılıç, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi çalışanlarını ve çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Sözleşmede tasarruf ettiklerinde kasalarında 500 bin lira kalacağını belirten Kılıç, "Bu parayla herhangi bir köyün istinat duvarını yapabilirdik ama 400-500 bin lirayı çalışanlarımıza dağıttığımızda bu para bize 30-40 milyon değerinde geri hizmet olarak dönmektedir" dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay ise Niğde'de yaptıkları sözleşmenin yaklaşık 97 memuru kapsadığını belirterek, sözleşmenin amacının çalışanın verimliliğini arttırmaya yönelik olduğunu vurguladı.

Niğde Valiliği ile Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Valiliği ile Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement