Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü

Niğde\'ye Şehit Ateşi Düştü

Mardin’in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Yasin Tekin’in Niğde’deki ailesi acı haber ulaştı.

15.04.2016 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Yasin Tekin'in Niğde'deki ailesi acı haber ulaştı.

Merkez Şahinali Mahallesi'nde oturan aileye acı haber, Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü ve İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen baba Üzeyir ile anne Nevriye Tekin gözyaşlarına boğulurken acı haberi duyan şehidin yakınları ile komşuları eve akın etti.

İtfaiye ekipleri şehit evine Türk bayrakları asarken, askeri erkanın teselli ettiği baba Üzeyir Tekin ise, "Şehit babası olmak herkese nasip olmaz" dedi.

Baba Üzeyir Tekin'in 1 oğlunun da İstanbul'da polis olduğu öğrenilirken Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Yasin Tekin evli ve eşi Ülkiye Tekin'in de 7 aylık hamile olduğu bildirildi.

Şehidin cenazesinin, yarın Mardin'deki törenin ardından memleketi Niğde'ye getirileceği ve burada toprağa verileceği belirtildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement