Niğkad-bir Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Niğkad-bir Toplantısı Yapıldı

Niğkad-bir Toplantısı Yapıldı

Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği 2015 yılı ikinci olağan toplantısı Niğde Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

20.10.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği 2015 yılı ikinci olağan toplantısı Niğde Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Birlik üyesi Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda açılış ve yoklamanın yapılmasına müteakip görüşmelere geçildi.Toplantıda Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliğinin 2016 yılı gelir ve gider kesin hesabı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Niğde Belediye Başkanı ve Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği Başkanı Faruk Akdoğan;Bugün itibariyle Altunhisar ,Çamardı,Çiftlik, Konaklı ve Ulukışla ilçelerine kurulan katı atık transfer istasyonlarından atık nakline başlandığını belirterek yapılan bu hizmetin ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Katı Atık Birliğini aktif hale getirdik..

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; 2009 yılında aktif hale getirdiğimiz Katı Atık Birliği daha önce 2006 yılında bizden önceki dönemde Niğde Belediyesinin başında olduğu5 Belediye ile kurulmuş fakat aktif hale getirilmemiş bir birlik. 2009 yılında birliği göreve geldiğimizde hareketli hale getirdik. Katı Atık Birliği olarak yılda iki kez yapacağımız meclis toplantısının ikincisini gerçekleştirdik.Bugün itibariyle de ilçelerimize ve kasabalarımıza kurduğumuz katı atık transfer istasyonlarından atık nakline başlandığını belirtti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğkad-bir Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement