Nihat Doğan'a Azerbaycan Sosyal Medyasında Tepki Yağdı - Son Dakika
Güncel

Nihat Doğan'a Azerbaycan Sosyal Medyasında Tepki Yağdı

Nihat Doğan\'a Azerbaycan Sosyal Medyasında Tepki Yağdı

Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili attığı tweetler nedeniyle eleştirilen Nihat Doğan'a Azerbaycan sosyal medyasında da insanlar gün boyunca eleştiren twettler attı.

17.02.2015 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili attığı tweetler nedeniyle eleştirilen Nihat Doğan'a Azerbaycan sosyal medyasında da insanlar gün boyunca eleştiren twettler attı.

Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" tweeti, Azerbaycan Türkçesine çevrilerek paylaşıldı ve gün boyunca sosyal paylaşım sitelerinde en çok konuşulan konu oldu.

Azerbaycan 'da faaliyet gösteren, azxeber.com haber sitesinin, Genel Yayın Yönetmeni, Sosyal Medya Uzmanı Hacıbey Heyderli bu konuyla ilgili DHA'ya açıklamalarda bulundu. Uzman Heyderli, Türkiye'de yaşanan bu insanlık dışı olayın, Azerbaycan medyasında da en az Türkiye'deki kadar yansıdığını belirtti.

Bu tecavüz olayını haber yaptıktan sonra yüzlerce okuyucunun habere yorumlar yaptığını, Nihat Doğan'a ise tepkilerin çok olduğunu bildiren, Heyderli konuşmasına şöyle devam etti:

"Nihat Doğan'ın tweet'na ise tepkiler her keçen dakika daha da arttı ve sosyal medya hesabımıza 1 saat içinde yüzlerle tepki mesajları geldi. Azerbaycan toplumu ülkemizde de tanınan ve bilinen bir sanatçının böyle konuşmaması gerektiğini söyledi. Düşünüyoruz ki, ünlü kişiler topluma verdikleri mesajlarda çok dikkatli olmalılar, Özgecan Aslan'a is? Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz." - Azerbaycan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nihat Doğan'a Azerbaycan Sosyal Medyasında Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement