Nihat Doğan Ağlaya Ağlaya Konuştu: Kürt Diye Bir şey Var - Son Dakika
Magazin

Nihat Doğan Ağlaya Ağlaya Konuştu: Kürt Diye Bir şey Var

Ahmet Kaya'ya çatal-bıçak fırlatıldığı gece hakkında konuşan Nihat Doğan, "Oradaki Kürt kökenli insanların susması ağrıma gitti. Çıkıp diyemediler Kürt diye bir şey var diyemediler" dedi.

28.10.2016 12:34  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Nihat Doğan, Ahmet Kaya'nın doğum günü için hazırlanan videoları izleyince gözyaşlarını tutamadı.

"O KADIN KİM BİLMİYORUM AMA..."

Ahmet Kaya'ya çatal kaşık fırlatıldığı geceye vurgu yapan Nihat Doğan, "En çok zoruma giden çatal atılması değil. Ahmet Kaya üzerine atılmış bombalara alışkın bir insandı. Bir çatal parçası ne canını acıtırdı, ne de gözünü korkuturdu. Oradaki o kadın kim bilmiyorum ama onun 'Kürt diye bir şey yok' diye bağırması ve orada da Kürt kökenli insanların susması ağrıma gitti. Oradan çıkıp diyemediniz mi Kürt diye bir şey var diye. Selçuklu'dan bugüne bir Kürt ırkı var diyemediniz mi?" şeklinde konuştu.

"MAHSUN'A TATLISES'E YAZIKLAR OLSUN"

Serdar Ortaç'a da ayrı bir parantez açan Doğan, "Her kuş kendi sürüsüyle uçar diyor Mevlana... Ben orada Serdar Ortaç'a kızmıyorum. Mahsun'a, Tatlıses'e yazıklar olsun. Onlara çok kızıyorum. Bir Kürt olarak vatan sevgisini babamdan öğrendim" dedi.

Nihat Doğan Ağlaya Ağlaya Konuştu: Kürt Diye Bir şey Var

Son Dakika Magazin Nihat Doğan Ağlaya Ağlaya Konuştu: Kürt Diye Bir şey Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement