Nihat Doğan'dan Halil Sezai'ye Yaylım Ateşi: Genlerinizi Biliriz - Son Dakika
Magazin

Nihat Doğan'dan Halil Sezai'ye Yaylım Ateşi: Genlerinizi Biliriz

Konserin elinde içki şişesiyle hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunan Halil Sezai, Nihat Doğan tarafından yerden yere vuruldu.

15.08.2016 16:54  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına katılan Nihat Doğan, önceki gece elinde içki şişesiyle hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert ifadeler kullanan Halil Sezai için sert sözler sarf etti.

"GENLERİNİZİ ÇOK İYİ BİLİRİZ"

"Halil Sezai ve onun familyasına buradan açık ve net söylüyorum" diyen Nihat Doğan, canlı yayında şu ifadelere yer verdi: "Sen ve senin türevlerinin zihniyetini çok iyi biliriz. Sizin bilinçaltı ve genlerinizi çok iyi biliriz. Bu saatten sonra tankların önüne çıkmış bu vatanı işgalcilere peşkeş çekmemiş namusuna, toprağına, bayrağına, ezanına sahip çıkmış bu imanlı milletin mukaddesatını ağzınıza alırken desturlu bir şekilde alacak üç Kulhü üç Elham okuyacaksınız.

"HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ"

Haddini bileceksin haddini. Bu devlet seni gibi postal yalayıcısı adamların devleti değil. Bu devlet artık imanlı Anadolu milletinindir. Haddinizi bilin!''

HALİL SEZAİ NE DEMİŞTİ?

Bursa'da bir gece kulübünde hayranları ile buluşan Halil Sezai iki şarkı arasında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer vermişti: "Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum."

Nihat Doğan\'dan Halil Sezai\'ye Yaylım Ateşi: Genlerinizi Biliriz

Son Dakika Magazin Nihat Doğan'dan Halil Sezai'ye Yaylım Ateşi: Genlerinizi Biliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement