Nihat Doğan, İkizlerin Kıyafetini Beğenmedi: 80 Metre Yürütmezler! - Son Dakika
Medya

Nihat Doğan, İkizlerin Kıyafetini Beğenmedi: 80 Metre Yürütmezler!

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde yarışmacılar, 80'lerin giyim tarzıyla podyuma çıktı. Yarışmacılardan Aycan-Nurcan Şencan en ilginç yorum konuk jüri Nihat Doğan'dan geldi.

16.11.2014 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'de Türkiye'nin en tarz kadınının seçileceği yarışma programı Bu Tarz Benim'in son bölümünde, şarkıcı Nihat Doğan konuk olarak jüriye katıldı.

Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin giyim tarzının jüri tarafından eleştirildiği yarışmada Nihat Doğan ikizler için, "3,5'tan 4 veriyorum. Bu kıyafetlerinizle Fikirtepe'de gezemezsiniz. 80 metre yürütmeden kaçırırlar" dedi.

Nihat Doğan, İkizlerin Kıyafetini Beğenmedi: 80 Metre Yürütmezler!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Nihat Doğan, İkizlerin Kıyafetini Beğenmedi: 80 Metre Yürütmezler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • reis: Reyting maymunları 14 0 Yanıtla
  • acı gerçekler: Şeriaat gelsin türkiyenin haline bak müslümanmıyız gavurmu belli değil 6 4 Yanıtla
  • giresunlu: NİYE NİHATI ELEŞTİRİYORSUNUZ BU ÇARPIK ORDAKİ ÇOK BİLMİŞ REYTİNG MANYAKLARI 80 LERDE DİSKYA ÖYLE GİDİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR NERDE LEN ÖYLE YOLDA YÜRÜTECEKLER O ZAMAN ANCAK ATIYORLAR NASILSA DOĞRULAYAN YOK ELEŞTİREN YOK NİHAT DOĞRUYU SÖYLÜYOR BAKIYORUM BURADAKİ AÇIK GÖRÜŞLÜ ÇOK BİLEN DEMOKRATLARDA NİHATI ELEŞTİRMİŞ DOĞRU SÖYLEYİNCE Mİ NİHAT YANLIŞ OLDU GÜNGÖRMÜŞLER HADİ KIZ KARDEŞİNİZİ SOKAKTA YÜRÜTÜNDE GÖREYİM SİZİ BÖYLE NİHATI BEĞENMEYENLER HADİ YÜRÜTÜN KIZ ARKADAŞINIZIDA GÖREYİM SİZİ. 7 2 Yanıtla
  • ZÜHDÜ-BEY: KISACA TV, EKRANLARINA REYTING UGRUNA CANER, TÜLIN, BAYHAN, SEMRA KAYNANALAR, GIBI YILLAR GERI DÖNDÜ, GIBIME GELIYOR, YADA YANILIYORMUYUM??? NUR BOZAR YAPMACIKTA OLSA ELLENDI LÄKIN ROL ICAABI, PAZARTESI GERI ALINACAK! TEPEDEN TIRNAGA SACMALIK REZZILIK DIZ BOYU, BIR MANYAG NIHATIDA CAGIRDILAR YA, AL BIRINI VUR ÖTEKINE. . . 6 0 Yanıtla
  • Metin işitmeliyim: juriler ciddiye dogruyu bulmuyoruz. . . jurilere giyabet yapıyorsunuz. . . . nur bozar studyodan çıkmış nur bozar çok yazıktır. . . ben ona nur bozar beğeniyorum. . . . ben seni seviyorum. . . 1 0 Yanıtla
  • Çanakkale'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında yerel basın sergisi açıldı
    19:40 Çanakkale'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında yerel basın sergisi açıldı

    Çanakkale'de düzenlenen 18 Mart etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde ÇOMÜ İletişim Fakültesi ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan 'Geçmişten Günümüze 18 Mart Yerel Basın Sergisi' açıldı. Sergiye Vali İlhami Aktaş ve birçok protokol üyesi katıldı.

  • Canan Kaftancıoğlu'ndan
    13:23 Canan Kaftancıoğlu'ndan "para sayma" haberine yalanlama

    CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 5 yıl önceki 'para sayma' görüntüleriyle ilgili kendisinin Ekrem İmamoğlu'nu kastettiğiyle ilgili haberleri yalanlayarak yasal işlem başlatılacağını açıkladı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'Kurtlar Vadisi' açıklaması
    11:38 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'Kurtlar Vadisi' açıklaması

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da gençlerle bir araya geldiği bir etkinlikte sosyal medyadaki 'Kurtlar Vadisi' editleri hakkında konuştu. Fidan, yapılan editlere ilişkin 'Yapacak bir şey yok, kaderimiz' şeklinde açıklama yaptı.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Medya Mensuplarıyla Buluştu
    17 Mar Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Medya Mensuplarıyla Buluştu

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Geleneksel Medya Mensupları Sahur Buluşması'nda medyanın önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, 'Başakşehirli ailemizin bir parçası olarak gördüğüm kıymetli medya mensuplarımıza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapıları sonuna kadar açık' dedi.

  • Sinema Genel Müdürü Birol Güven, İstanbul'da dizi çekim süreçlerinde yaşanan sorunları ele aldı
    16 Mar Sinema Genel Müdürü Birol Güven, İstanbul'da dizi çekim süreçlerinde yaşanan sorunları ele aldı

    Sinema Genel Müdürü Birol Güven, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde dizilerin idari ve uygulayıcı yapımcıları ile bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul'da dizi çekim süreçlerinde sahada yaşanan sorunlar ve çözüm yöntemleri ele alındı. Güven, dizi çekim ekiplerinin işini kolaylaştırmak ve şehrin gündelik hayatını etkilemeyecek çalışma yöntemleri üzerinde çalıştıklarını belirtti. İstanbul'un dünya çapında popüler olan dizilerin çekimlerine ev sahipliği yaptığını vurgulayan Güven, bu çalışmaların sinema filmlerinin yapım tasarımlarını yapanlarla da devam edeceğini ifade etti.

  • Slovakya'da Basın Özgürlüğü İhlali Protesto Edildi
    15 Mar Slovakya'da Basın Özgürlüğü İhlali Protesto Edildi

    Slovakya'da muhalefet partileri İlerici Slovakya (PS) ve Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SAS), basın özgürlüğünün ihlal edildiği iddiasıyla binlerce kişinin katıldığı bir protesto gösterisi düzenledi. Başbakan Robert Fico hükümeti aleyhinde gerçekleşen gösteride, hükümetin Slovakya Radyo ve Televizyonu'nu (RTVS) siyasallaştırmak istediği iddia edildi. Protestoya destek verenler, hükümetin medyayı kendi sözcüsü haline getirmek istediğini ve totaliter uygulamalara başvurduğunu savundu.

  • Oktay Yerdelen, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama eski çalışanları tarafından dualarla uğurlandı
    15 Mar Oktay Yerdelen, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama eski çalışanları tarafından dualarla uğurlandı

    Erzurum'da uzun yıllar Türkiye Gazetesi'nde görev yapan Oktay Yerdelen, rahatsızlığına yenik düşerek vefat etti. Cenazesi Narmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. İhlas Pazarlama ve İhlas Haber Ajansı yetkilileri, spor kulüplerinin temsilcileri ve yakınları da cenaze namazına katıldı.

  • Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, AA Teknoloji Masası'na konuk oldu Açıklaması
    15 Mar Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, AA Teknoloji Masası'na konuk oldu Açıklaması

    Anadolu Ajansı Teknoloji Masası'nın ikinci toplantısı, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen'in katılımıyla gerçekleştirildi.


Advertisement