Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşalı Vatandaşlara Hitap Etti. - Son Dakika
Güncel

Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşalı Vatandaşlara Hitap Etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya geldi.

03.07.2015 03:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı programları kapsamında Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda düzenlediği etkinliklerin konuğu İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. İftar sonrası düzenlenen programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Ak parti İstanbul milletvekili Şirin Ünal ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

USTA, "ÇOCUKLARIMIZIN RAMAZANIN RUHU YAKALIP GELENEKLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIMA SORUMLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ"

Ramazan ayının manevi duyguların yanı sıra birlik ve beraberlik ruhunu arttırmada önemli rol üstlendiğini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta."Ramazanın bu anlamlı günlerinde iftar sonrası bir araya geliyoruz. Kardeşlik hukukunu geliştirmek adına, dostluğumuzu pekiştirmek adına, gelecekte ramazan kültürü ve ruhunu çocuklarımızla birlikte yaşatmak adına önemli bir görev icra ediyoruz. Özellikle çocuklarımızın ramazanın ruhu yakalayıp geleneklerimizi geleceğe taşıma sorumluluğunu önemsiyoruz." dedi.

HATİPOĞLU EVLATLARINIZA PEYGAMBER EFENDİMİZİ TANITIN

Etkinlikte Peygamber (SAV) hayatından örnekler anlatan Hatipoğlu,"Bu dini güzel yaşamak, onu anlatmak yaşatmakla mümkün. Onun için ne olur evlatlarınıza Hz. Muhammed(sav) tanıtın. Çünkü onu tanıttığınızda çocuğunuzun boşa düşme ihtimali yok. Uğraşın, uykunuzu bozun, rahatınızı bozun ama evladınızın başını okşayarak, güzel güzel onları dine yönlendirin. Müslümansınız İslamı yaşıyorsunuz. 20 sene sonra emanet evlatlarınıza geçecek. Onlar kıran döken çocuklar değil. Hz. Muhammed(sav) peşinde koşan çocuklar olmalıdır." dedi.

Etkinlik dua ve plaket töreninin ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşalı Vatandaşlara Hitap Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Sağlık Müdürü Polis Teşkilatının Haftasını Kutladı
    09:49 Aydın Sağlık Müdürü Polis Teşkilatının Haftasını Kutladı

    Aydın Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Emniyet Müdürü Suat Ekici'yi ziyaret ederek polis teşkilatının haftasını kutladı. İl Sağlık Müdürü Şenkul, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürü Ekici'ye başarılar diledi.

  • Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı
    09:48 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı

    Turizm Haftası dolayısıyla sektör temsilcilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk 5 yılda Pamukkale'ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli'de ağırlamayı hedeflediklerini belirtti.

  • Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor: Engerek yılanı böyle görüntülendi
    09:47 Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor: Engerek yılanı böyle görüntülendi

    Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi. Aytaç Aytemur, Pertek Kalesinde gezinirken yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı cep telefonuyla kaydetti. Koca engerek yılanı daha sonra gözden kayboldu. Yılanın bir ısırığı insanı öldürebiliyor.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı
    09:45 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı

    Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Kurnaz, meclis üyelerine başarılar dileyerek, ilçenin ve şehrin meselelerini birlikte çözeceklerini ifade etti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Kira tespit davalarında emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararı mağduriyeti azaltacak
    09:43 Kira tespit davalarında emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararı mağduriyeti azaltacak

    Kanuna göre kira tespit davaları en erken altıncı kira yılı için açılabiliyor. Ancak bu davaların sonuçlanması birkaç yıl sürebiliyor. Prof. Dr. Umut Yeniocak, emsal kiraya yakın ihtiyati tedbir kararının mağduriyeti azaltacağını belirtti. Yeniocak, kiraya verenin yıllar süren davanın sonunu beklemesi ve geçmişe dönük kira farklarını tahsil etmek için mahkeme kararının kesinleşmesini beklemesi gerektiğini ifade etti. Yeniocak ayrıca, kira tespit davalarında emsal kiraya yakın bir kira ödemesi yönünde ihtiyati tedbir talep edilmesi ve mahkemenin bu talebi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Bu sayede dava süresince yükseltilmiş kira bedelini tahsil eden ev sahibi için davanın uzun sürmesinin ikinci bir mağduriyet sebebi olmaktan çıkacağını kaydetti.

  • Ferizli'de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
    09:43 Ferizli'de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

    Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Kaymakam Hasan Balcı başkanlığında mahalle muhtarlarıyla ilk toplantı düzenlendi. Toplantıda, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Koç, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Kabay ve kurum amirleri de yer aldı. Muhtarlarla gelecek günlerde yapılacak geniş toplantıda sorunlar değerlendirilecek ve birlik beraberlik içinde çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu
    09:43 Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu

    Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, 31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkan Adayı olmasının ardından görevine iade edildi.


Advertisement