Nihat Kök: Birlikte Yaşamanın En Önemli Unsuru Birbirimizi Affetmektir - Son Dakika
Yerel

Nihat Kök: Birlikte Yaşamanın En Önemli Unsuru Birbirimizi Affetmektir

Nihat Kök: Birlikte Yaşamanın En Önemli Unsuru Birbirimizi Affetmektir

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen ’Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku’ konulu konferans büyük ilgi gördü.

16.04.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen 'Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku' konulu konferans büyük ilgi gördü.

Birçok davetlinin ayakta dinlediği konferansa konuşması olarak Kütahya İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök katıldı.

Pazarlar Belediyesi Yeni Düğün Salonu'ndaki etkinliğe İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı Kamil Borazan, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Siyasi Parti temsilcileri, komşu ilçe müftüleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Merkez Cami Müezzini Süleyman Çimen, Simav Yeni Cami İmam Hatibi İbrahim Değmen ve Simav Karakür Cami İmam Hatibi Fatih Acar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan ilçe Müftüsü Mustafa Türköz, salondaki teveccühün insanların O'nu ne kadar çok özlediğinin, sevdiğinin göstergesi olduğunu kaydetti.

Konferans'ta konuşan Kütahya İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök, 'Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku' konularında Hazreti Muhammed'in hayatından örnekler verdi. Kök, "Birlikte yaşamanın en önemli unsuru birbirimizi affetmektir. Kusurları görmemektir. Biz Peygamberimizin örnek yaşantısını ve ashabın örnek yaşantısını örnek almalıyız" dedi.

Program sonunda konuşmacı Kütahya İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök'e Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir tarafından çiçek takdim edilirken Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tarafından plaket takdim edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nihat Kök: Birlikte Yaşamanın En Önemli Unsuru Birbirimizi Affetmektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement