Nihat Özdemir: Türkiye'nin Çok Daha Hızlı Büyüyeceğine İnanıyorum - Son Dakika
Güncel

Nihat Özdemir: Türkiye'nin Çok Daha Hızlı Büyüyeceğine İnanıyorum

Nihat Özdemir: Türkiye\'nin Çok Daha Hızlı Büyüyeceğine İnanıyorum

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye'nin gelecek yıllardan itibaren çok daha hızlı büyüyeceğine inandığını söyledi.

05.10.2015 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye'nin gelecek yıllardan itibaren çok daha hızlı büyüyeceğine inandığını söyledi.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından Gaziantep Üniversitesi'nde düzenlenen 'Mezun Olmak Yeterli mi ?' konulu söyleşiye katıldı. Söyleşide Nihat Özdemir'in yanı sıra AK Parti Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, CHP Gaziantep milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GAGİAD Başkanı Taner Özdurak, öğrenciler ve davetliler katıldı. Söyleşide konuşan Nihat Özdemir, Türkiye'nin gelecek yıllarda çok daha hızlı büyüyeceğine inandığını belirtti. Türkiye'nin büyümeye mecbur olduğunu belirten Özdemir, şunları dedi:

"Nüfusumuz 77 milyon. Avrupa Birliği'ne (AB) girseydik bugün birliğin ikinci büyük ülkesi olacaktık. Ama eninde sonunda biz buraya gireceğiz. Türkiye her yönden büyümek için fırsat arıyor. Türkiye'nin önümüzdeki yıllardan itibaren çok daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum. Eğer Türkiye hızlı büyürse, çok kolay iş bulursunuz, daha çok para kazanırsınız. Her şeyimiz ona bağlı. Türkiye'yi büyütmek için ne gerekiyorsa onun mücadelesini hep beraber vermemiz lazım. İstikbal orada, onu yapmamız gerekli."

Söyleşi soru-cevap bölümünün ardından söyleşiye katılanlara plaket verilmesiyle sona erdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nihat Özdemir: Türkiye'nin Çok Daha Hızlı Büyüyeceğine İnanıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement