Nihat Şahin: Burak Her Zamanki Gibi Kendini Yere Attı - Son Dakika
Spor

Nihat Şahin: Burak Her Zamanki Gibi Kendini Yere Attı

Mersinli kaleci, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Burak her zamanki gibi kendini yere attı. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

20.12.2014 22:16  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden Galatasaray, ligdeki üst üste 4. galibiyetini elde etti. Karşılaşmaya sarı-kırmızılı takımın penaltı kazandığı pozisyon damga vurdu. Burak Yılmaz'ın ceza sahasına girdikten sonra kaleci Nihat'ın müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Tartışılan penaltı pozisyonunun mimarları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BURAK'IN KENDİNİ YERE ATTIĞINI BÜTÜN TÜRKİYE BİLİYOR"

Mersin İdmanyurdu file bekçisi Nihat Şahin, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hak etmediğimiz mağlubiyet yaşadık. Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Ben topa dokunamıyorum ama Burak bana çarpıyor ve her zaman yaptığı gibi kendini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Sabri ağabey pozisyonun penaltı olmadığını söylüyor bana. 'Haklısın, pozisyon penaltı değil' diyor. Burak da arkadan gülüyor. Ben Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. Burak hiçbir şey demedi, sadece güldü. O pozisyona biri penaltı desin ben 25 yaşındayım kaleciliği bırakacağım. Yazık, hakkımızı yediler" dedi.



"5-0 ÖNE GEÇSEK, 6-5 MAĞLUP OLURDUK"

Maçın hakemi Fırat Aydınus'un çok fazla oyunu durdurduğunu savunan Şahin, " Türk Telekom'da Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz hakem her şeye faul veriyor. Selçuk dokunuyor faul veriyor. Biz 5-0 öne geçsek, 6-5 kesin mağlup olurduk. Bence Fırat hocaya yakışmadı. Ben hakkımı helal etmiyorum. Şu an herkes çok üzgün. Önümüzde Fenerbahçe maçı var ona odaklanacağız" diye konuştu.



"SNEIJDER VE MELO KÜFÜR ETTİ, HAKEM GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ"

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonu da değerlendiren Nihat, "Ben onu göremedim 58. dakikada Melo'nun Güven ağabeye yaptığı dirsek hareketi var. Direk kırmızı kartlık bir pozisyondu. Sneijder ve Melo da hakeme çok küfür etti. Hakem görmemezlikten geldi. Yazıklar olsun, yapacak bir şey yok. İki metre yanında küfür ediyor ama hakem hiç arkasını dönüp bakmıyor" dedi.

BURAK: GÖNLÜM RAHAT

Mersin İdmanyurdu karşısında takımına penaltı kazandıran Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, maçın ardından, rakip takımın kalecisi Nihat'ın kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi. Kaleci Nihat'ın penaltı pozisyonu için, "Burak bunu hep yapıyor, sonra da gülüyor" sözlerine cevap vererek, "Bir kere şunu söylemek istiyorum. Nihat kardeşime burada cevap vermek istemezdim. Burak bunları hep yapıyor demiş. Bakın ben kaç tane penaltı almışım. Bu pozisyon penaltı mı değil mi sizce? Bence yüzde yüz penaltı. Gönlüm rahat. Ben, gülmek falan hayatım boyunca yapmam. Nihat kardeşimdir. Maçı kaybettiği için sinirlendiği için söylemiştir. Gerçekten Nihat'ın sözlerine çok üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi" dedi.

Nihat Şahin: Burak Her Zamanki Gibi Kendini Yere Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nihat Şahin: Burak Her Zamanki Gibi Kendini Yere Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Mr. Oz: Her zaman yaptığı iş bu zaten 14 13 Yanıtla
  • Mely: Bir kişi penaltı desin futbolu bırakırım demiş. Penaltı 15 8 Yanıtla
  • yavuz muaviye: Arkadaşlar. Bu Burak ineği ermenimi ermenilere çok benziyor 4 14 Yanıtla
  • !!: Kuşlar Hariç herkesin net penaltı diyeceği kesindir 5 11 Yanıtla
  • Fenerli: binelik yapma kaleci bu balgibi penaltıydı 10 5 Yanıtla
  • eren: burak aygın bacagınn kırılsa üzülmem yaptıklarının cezası derim omuz omuza giderken kendini neden geriye attın orada herkes ter döküyor yazı çoook yazık allaha havale 5 9 Yanıtla
  • Gs: Galatarylym burak efndi kaleci haklı 6 7 Yanıtla
  • kayseri: lanet olsun senin gibi futbolcuya 6 5 Yanıtla
  • mehmet: şaşımıyıyorum çünkü cincon. . 3 7 Yanıtla
  • Genç osman : Top yuvarlak kazanan dört köşe derler ama galataSARAY dikdörtgen olmuş bu Dakika'dan itibaren Türkiye de futbol bitmiştir yazık.... 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement