Nihat'tan, Altaylı Yorumu: İkinci Yarı Haydar Dümen Sürprizi Olmasın - Son Dakika
Spor

Nihat'tan, Altaylı Yorumu: İkinci Yarı Haydar Dümen Sürprizi Olmasın

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Letonya-Türkiye maçını yorumlayan Fatih Altaylı'yla dalga geçerken Show TV'ye de ateş püskürdü.

14.10.2014 08:53  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Letonya ile deplasmanda karşılaştı. Terim ve ekibinin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı yorumlayan gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medyada alay konusu oldu. Özellikle eski milli futbolculardan Nihat Kahveci, Altaylı'yı yerden yere vuruken "İkinci yarı Haydar Dümen sürprizi olmasın" diyerek ünlü gazeteciye ve Show TV'ye ateş püskürdü.

NİHAT KAHVECİ: İKİNCİ YARI HAYDAR DÜMEN SÜRPRİZİ OLMASIN

Bir yandan Letonya- Türkiye maçını izleyen diğer yandan da tweet atan Nihat Kahveci, Fatih Altaylı ve Show TV için, "Valla radyodan dinleyip tv den seyretmek lazım dayanılmaz.
Allahını seversen konusma yorumcu.İkinci yarı Haydar Dümen sürprizi olmasın. Şaka bi yana yakışmadı show tv. Alın ekrandan espriler fena. Ne yalan soyliyeyim. Duysam oyundan çıkardım tv dekı yorumcuyu. Yorumcunuzda mükemmel bu arada show tv !!!!" ifadelerini kullandı.

İLK DEFA FUTBOL MAÇI YORUMLADI

İlk defa bir futbol maçı yorumlayan Fatih Altaylı'nın sesini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yaptığı yorumlarla ekran başındakilerin hedefi haline gelen Altaylı, dün gece sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

İşte Altaylı için sosyal medyada yapılan o yorumlar...

@muallim1905
Ulan Fatih Altaylı'nın yanına Murat Bardakcı ile Cübbeli de gelmesin şimdi..

@AndorraEfsanesi
Türkler belli ki iyice ümidi kesmiş futboldan. Milli maçlarını Fatih Altaylı yorumluyor.

@_19bjk03
Fatih Altaylı'nın yorumculuk yapmasına en çok Ömer Üründül sevinmiştir

@ErsoyKcks
Bu maçı Fatih Altaylı yorumluyor, Kazakistan maçında da yorumcu Nur Yerlitaş olursa dadından yenmez..

@NecatiSatana
@kadircetincali 87.dk frikik atıyoruz Fatih Altaylı ;"tam sneijder in yeri diyo" arkadaş tv de hollanda maçı izliyo galiba :)

@GameOwer74
Fatih Altaylı'nın yaptıgı en iyi yorumlar
Offff
Ohhh
Ahhh

@NavyBlueCanary
Ömer Üründül'ü özeleyelim diye bence Fatih Altaylı' yı koydular buraya ??????????

@Mehdice
Fatih Altaylı bence Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en büyük değerdir. Futbolumuzun tek ekolüdür. Çünkü dediğinden bir şey anlaşılmıyor

@CemalColak
adım şaban olsa fatih altaylı'ya hakaret davası açardım...

@naci_eris
Fatih Altaylı Ömer Üründül'den aldıgı bütün taktikleri uyguladı ama olmayınca olmuyor.


Nihat\'tan, Altaylı Yorumu: İkinci Yarı Haydar Dümen Sürprizi Olmasın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nihat'tan, Altaylı Yorumu: İkinci Yarı Haydar Dümen Sürprizi Olmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • şikeci fener: şikeci fenerasyonla karton imparatorlarıyla ırkçılığı mahkemece onanmış kaptanı silahla adam kovalayan yıldızı ile kurulan takımla bir halt olmayacağı zaten belliydi. keşke twittercıların dediği gibi haydar hoca olmadı kuşum aydın bilemedin recep ivedik falan yorumcu olsaydı en azından millet güelr eğlenir kafa dağıtırdı bunca sıkıntının arasında 6 5 Yanıtla emek hırsızları: ne ayaksın dümbük nededin bişey anlamadım 0 0
  • VATANDAŞ: memleket karışmış zaten bir de üstüne Takım kötü, sipiker kötü, yorumcu kötü. Türk milletine bu kadar zulum etmeyin YA YETER!!!! 11 0 Yanıtla
  • niyazi şen: Arkadaşlar bi defa fatih altaylı nin elistirilmesi için ümit özat gibi yorumcularin olmaması lazım 9 0 Yanıtla

Advertisement