Nijer Büyükelçisi Ulusoy, Yıllık İznini Memleketi Giresun'un Görele İlçesinde Geçiriyor - Son Dakika
Güncel

Nijer Büyükelçisi Ulusoy, Yıllık İznini Memleketi Giresun'un Görele İlçesinde Geçiriyor

Nijer Büyükelçisi Ulusoy, Yıllık İznini Memleketi Giresun\'un Görele İlçesinde Geçiriyor

Türkiye'nin Nijer Büyükelçisi olarak görev yapan Dr. Hasan Ulusoy, yıllık iznini memleketi Giresun’un Görele ilçesinde geçiriyor.

24.06.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Nijer Büyükelçisi olarak görev yapan Dr. Hasan Ulusoy, yıllık iznini memleketi Giresun'un Görele ilçesinde geçiriyor.

Yıllık iznini doğup büyüdüğü memleketi Görele'de geçirmek ve ilçesi için yapabileceklerini yetkililerle görüştüğünü belirten Ulusoy (47), "Anne tarafım Görele'nin Terziali Köyünden baba tarafım ise yine Görele'nin Şahinyuva Köyünden. Anne tarafım Görele'nin son kadısı olan Kara Kadıoğlu ailesindendir. Nijer'le inşallah Görele arasında bir kardeş şehir ilişkileri kurmayı düşünüyoruz. Bunun dışında Görele Belediyesi ile görüştük Nijer'deki yardıma muhtaç insanlara kurban olsun Ramazan Bayramı olsun yardım yapmayı sağlayabiliriz. Bir yandan da işte Görele'mize ne gibi şeyler yapabiliriz ne gibi katkımız olabilir diye düşündük onları not aldık" dedi.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesini ve Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu 'da ziyaret eden Ulusoy'u Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever ve Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Yard. Doç. Meyser Kaya okul girişinde karşıladı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nijer Büyükelçisi Ulusoy, Yıllık İznini Memleketi Giresun'un Görele İlçesinde Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement