Nijerya'da 'Homoseksüel Şeytan Çıkarma' Ayini - Son Dakika
Güncel

Nijerya'da 'Homoseksüel Şeytan Çıkarma' Ayini

Nijerya\'da \'Homoseksüel Şeytan Çıkarma\' Ayini

Nijerya'da yapılan 'homoseksüel şeytan çıkarma' ayini Hıristiyan televizyonu tarafından yayınlandı. Gay iş adamının içine giren 'homoseksüel şeytan' böyle çıkartıldı!

02.07.2015 12:11  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya'da içine 'homoseksüel şeytan' girdiği düşünülen bir gay iş adamı yaklaşık 20 dakika süren bir 'homoseksüel şeytan çıkarma ayini' ile 'normal cinsel yaşama' döndürüldü. Nijerya Hıristiyan Televizyonu da o ayinin görüntülerini yayınladı.

GAY İŞ ADAMI, RAHİBİN ÖNÜNE GETİRİLDİ

Görüntülere göre, bir seyirci kitlesinin önünde sahneye çıkarılarak Hıristiyan bir rahibin önüne getirilen Tegus adlı Nijeryalı iş adamı önce rahip tarafından sorguya çekildi. Ancak rahip iş adamının kendisiyle değil, onun içindeki 'homoseksüel şeytanla' konuşarak onu itirafa zorlamaktaydı.

"PİS RUH, DÖN"

İş adamının ağzından konuşan 'homoseksüel şeytan' ısrarla kimliğini gizleyerek kendisinin sadece bir 'dost' olduğunu savunurken rahip birden sesini yükseltti ve 'Pis ruh, dön' diye bağırdı.

KAÇMAK İSTEDİ AMA...

Ne olduğunu şaşıran gay iş adamı görünüşe göre içinde bulunduğu atmosferden korkarak kaçmak istedi ancak kırmızı gömlekli iki muhafız tarafından yakalanarak tekrar rahibin önüne getirildi.

"İSA ADINA DÖN"

Rahip içinde homoseksüel şeytan bulunan iş adamının üstüne doğru ani kol hareketleri yaparak "İsa adına dön" diye birkaç kez daha bağırdı.

YERE YIĞILDI, ŞEYTAN ÇIKARILDI

Gay iş adamı sonunda kendinden geçerek yere yığıldı. Tekrar kaldırıldı ve rahip tarafından bir kez daha sorguya çekildi, ancak artık şeytan çıkarılmış ve gay iş adamı da dönmüştü. Tegus'un ilk işi homoseksüel şeytanın içine nasıl girerek kendisini ele geçirdiğini anlatmak oldu.

KENYA'DA BİR HAVUZDA HOMOSEKSÜEL OLMUŞ

Eski homoseksüel, yeni heteroseksüel iş adamı, homoseksüel şeytana Kenya'ya yaptığı bir ziyaret sırasında kaldığı otelin havuzunda yakalanmıştı.

NİŞANLISINI TERK ETMİŞ

Havuzdan çıktıktan sonra artık sadece erkeklerden hoşlandığını anlayan Tegus nişanlısını da terk ederek artık sadece gay videoları izlemeye başladığını anlattı.

"ARTIK KADINLARDAN HOŞLANIYORUM"

Rahibin "Şimdi nasılsın" diye sorduğu iş adamı Tegus yarı sersem bir şekilde iyi olduğunu söyledikten sonra, rahibin zafer dolu bakışları altında artık erkeklerden değil sadece kadınlardan hoşlandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nijerya'da 'Homoseksüel Şeytan Çıkarma' Ayini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Sevgi: AKPye oy verenlerede yapalım 4 6 Yanıtla
  • komando: ÜLEN BUNLAR ANCAK KENDİLERİNİ KANDIRIR HİÇ İNANDIRICI DEĞİL 8 2 Yanıtla
  • Akapesever: İşte gerçek teknoloji. Bence tüm homolar bu şekilde tedavi edilmeli. 9 0 Yanıtla
  • Amsterdam: Ya bu zenci adkadaşları batılı ülkeler işte bu yüzden sömürüp duruyorlar,cahillik diz boyu.. kuşbeyinliler.. 7 1 Yanıtla
  • kahveden mezun: bundan yıllar once cemıl ıpekcıyıde böyle yaptılar ama ıyı olmadı galıba gene aynı 7 1 Yanıtla
  • NUBAR: Hristiyanlık diye bir din var biz ona inanıyoruz.hristiyan sayısı dünyada müslümanlardan fazladır. Saygı lütfen 3 5 Yanıtla
  • KAPTAN MARKOS: iyilesmisse sorun yok 5 2 Yanıtla
  • Muz Devleti : birde AKP oy verenlerden çıkartsalar. Adamlar halisiyonda. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. 5 2 Yanıtla
  • Barmen: Cini korkuttu ondan kaçtı haha 6 0 Yanıtla
  • yALAN: bunların yaptıgı şeytanın aklına bile gelmez 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement