Nijerya'da İntihar Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Nijerya'da İntihar Saldırısı

LAGOS (AA) – Nijerya'nın kuzeydoğu eyaleti Yobe'de düzenlenen intihar saldırısında en az 7 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.

25.08.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LAGOS (AA) – Nijerya'nın kuzeydoğu eyaleti Yobe'de düzenlenen intihar saldırısında en az 7 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yetkililer, Yobe'nin Damaturu kentinde pazar yeri girişinde kadın bir intihar bombacısının minibüste bulunan bombaları patlatması sonucu saldırgan da dahil olmak üzere 7 kişinin öldüğünü bildirdi. Yaralanan 27 kişiden bazılarının durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Yetkililer, henüz hiç bir örgütün üstlenmediği saldırıyı Boko Haram'ın düzenlemiş olabileceğini belirtti.

Boko Haram militanlarının ülkenin kuzey doğusundaki Borno, Adamawa ve Yobe eyaletlerinde düzenledikleri şiddet eylemlerinde son 6 yılda on binlerce kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nijerya'da İntihar Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement