Nikah Masasındaki Komiser: Şu An Evlenmek Üzereyim Merkez - Son Dakika
Güncel

Nikah Masasındaki Komiser: Şu An Evlenmek Üzereyim Merkez

Nikah Masasındaki Komiser: Şu An Evlenmek Üzereyim Merkez

Bodrum'da, meslektaşlarının nikahı sırasında telsiz anonsuyla büroya çağrılan komiser Fevzi Söztutar, "Şu an evlenmek üzereyim." diye karşılık verdi.

24.05.2015 18:59  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da meslektaşlarının nikahı sırasında, telsiz anonsuyla, "Büroda acil imzalamanız gereken evrak var, intikal eder misiniz?" diyerek şaka yaptığı komiser Fevzi Söztutar önce şaşırdı, ardından da "Şu an evlenmek üzereyim. Daha önemli bir imzam var, onun içi daha sonra atayım" diye karşılık verdi.

KOMİSER SÖZTUTAR DÜNYAEVİNE GİRDİ

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar, yaklaşık bir yıl önce arkadaş toplantısında tanıştığı Özlem Kiyatmaz ile kıyılan nikahla hayatını birleştirdi. Bitez Ambrosia Otel'deki nikahta damadın nikah şahitliğini meslektaşı Yalıkavak Polis Merkezi Amiri Deniz Özyıldız, gelininkini ise arkadaşı Funda Erentürk yaptı. Çiftin nikahını Bodrum Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Zerrin Gürses kıydı.

NİKAH SIRASINDA MERKEZDEN ANONS GEÇİLDİ

Gelin ve damadın yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin de katıldığı nikah başladığında Gürses "Şahitlerimiz, çiftimiz hazır" dediği sırada damat Söztutar'ın telsizine polis haber merkezinden yapılan anons duyuldu. Söztutar, şaşkınlık yaşarken ikinci kez anons edilmesi üzerine nikah şahidi Özyıldız, "Fevzi komiserim, sizi anons ediyorlar." diyerek telsizi uzattı.

"DAHA ÖNEMLİ BİR İMZAM VAR"

Söztutar'ın anonsa 'Dinliyorum" diyerek cevap vermesi üzerine haber merkezi "Fevzi komiserim. Bodrum haber merkezi konuşuyor. Büroda acil imzalamanız gereken evrak var. İntikal eder misiniz?" dedi. Bunun üzerine Söztutar, "Anlaşıldı, tamam. Şu an evlenmek üzereyim. Daha önemli bir imzam var, onun için daha sonra atayım." dedi.

SALONDAN KAHKAHA VE ALKIŞLAR YÜKSELDİ

Bunun üzerine haber merkezi de "Size ve Özlem Hanım'a Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olarak bir ömür mutluluklar diliyoruz." diyerek konuşmayı sonlandırıldı. Damada mesai arkadaşlarının şaka yaptığı anlaşılırken, telsizden geçen diyalogların güldürdüğü davetliler son anonsa alkışlarıyla eşlik etti.

NİKAH MEMURU: AYAĞINA BASTIN MI?

Nikahı kıyan Gürses, imzaların atılmasının ardından geline "Damadın ayağına bastın mı? Ayağına basacaksın. En güzel zaman" diyerek hatırlatmada bulundu. Bunun üzerine gelin Kiyatmaz gülerek damadın ayağına bastı. Havai fişek gösterisi eşliğinde dans eden çift, daha sonra düğün pastası kesti. Yeni evli çift, nikahın ardından balayı için Antalya'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nikah Masasındaki Komiser: Şu An Evlenmek Üzereyim Merkez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • ..: ulan bir kavga olur millet birbirini doğrar ortalarda bitane polis görünmez kendi düğünlerindede devletin arabalarıyla motorlarıyla düğün konvoyu yaparlar gösteriş budalaları 9 17 Yanıtla
  • lanet olası aynasızlar :): Ne yapak gülek mi :) 13 10 Yanıtla
  • as: Bu espiriyi anlaman için önce polis olman sobrada ADAM olman gerekir rabbim mutluluklarini daim etsin 16 7 Yanıtla
  • vatandaş: bunun neyını haber yaptınız bizenekı kımın evlendıgınden shova ne gerek varkı 13 8 Yanıtla
  • özadanalı: Saçma hiç komik değil 16 3 Yanıtla
  • ragıp: son dakika haberine ne işi var bunun gösteriyosunuz 12 5 Yanıtla
  • cevikkuvvet: KonserM tamamda biz mesaide sonra telsize dolasmiyozki ucuz bi şov yapmışiniz bence mutlulukları dilerim 15 2 Yanıtla
  • simyaci: Su cilgin ve gorgusuz turkler 2 14 Yanıtla
  • TC POLİS: ALLAH MUTLU MESUT ETSİN KARDEŞİM. ADAMCAĞIZ DÜĞÜNE RENK KATMAK İSTEMİŞ ŞAKA YAPMIŞLAR ONU BİLE ANLAMAYACAK KADAR SAF İNSANLARIN YORUMUNA BAKMA. BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR 14 2 Yanıtla
  • .: Bunu yapanin gorgusuz oldugu belli sizde canak tutmussunuz 10 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi ve antrenörü tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti.

  • Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
    16:57 Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

    Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Hasan A. ve Halil İbrahim D. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    16:56 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atanan görevlilerin isimleri ve fotoğrafları internet sitesinde yayınlandı.

  • Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti
    16:55 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, göreve başlamasının ardından Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti. Başkan Güler, Albayrak'a başarı dileklerini ileterek Perşembe'de değişim ve dönüşümün başladığını belirtti.

  • Diyarbakır'da Kaçak Balık Avı Denetimi Yapıldı
    16:54 Diyarbakır'da Kaçak Balık Avı Denetimi Yapıldı

    Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Silvan ilçesinde bulunan Malabadi Baraj Gölü'nde kaçak balık avı denetimi gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, yaklaşık 5 bin 500 metre kaçak ve hayalet ağ ele geçirildi ve canlı bulunan balıklar suya bırakıldı. Baraj gölünde toplanan ağlar ise ekipler tarafından yakılarak imha edildi.

  • Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı
    16:53 Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Z, ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Mahsen Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları
    16:52 Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinliğine ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Konuşmalardan sonra sergi açılışı yapıldı ve çeşitli gösterilerle etkinlik sona erdi.


Advertisement