Nikah Şahidi Polisten Gelin ve Damada Kelepçe - Son Dakika
Güncel

Nikah Şahidi Polisten Gelin ve Damada Kelepçe

Nikah Şahidi Polisten Gelin ve Damada Kelepçe

Denizli'de polis memuru Serkan Sönmez, nikahın kıyılmasının ardından şahitliğini yaptığı Korhan ve Tuğba Başöz çiftini, Nikah memurumuz çiftimizin nikahını kıyarak birbirine bağladı.

20.08.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de polis memuru Serkan Sönmez, nikahın kıyılmasının ardından şahitliğini yaptığı Korhan ve Tuğba Başöz çiftini, Nikah memurumuz çiftimizin nikahını kıyarak birbirine bağladı. Ben de çiftimizi kelepçeyle birbirine daha sıkı bağlamak istiyorum diyerek, bileklerinden birbirine kelepçeledi. Çift tebrikleri bu şekilde kabul ederken, davetliler şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra bu anı fotoğrafladı.

Denizli'de İncilipınar Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle Korhan Başöz ve Tuğba Başöz evlendi. 26 yaşındaki Korhan Başöz ve 24 yaşındaki Tuğba Başöz, nikah memurunun sorusuna Evet yanıtını vererek ömür boyu mutluluğa imza attı. Genç çiftin nikah şahitlerinden biri de Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Serkan Sönmez oldu.

Genç çiftin imzaları atmasının ardından nikah şahidi polis memuru Serkan Sönmez söz aldı ve Nikah memurumuz yeni çiftmizi nikah kıyarak birbirine bağladı. Ben de çiftimize kelepçeyle birbirine daha sıkı bağlamak istiyorum diyerek, belindeki kelepçeyi çıkarıp genç çifti bileklerinden birbirine kelepçeledi. Davetlilerin şaşkın bakışları bir süre sonra yerini alkışa bıraktı. Gelin ve damat kahkahalarla elleri kelepçeli olarak nikah salonundan tebrikleri kabul etmeye çıktı. Nikah töreninden bulunan davetliler de kameralarıyla bu ilginç anı kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nikah Şahidi Polisten Gelin ve Damada Kelepçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement