Nikah Yaptığı Eşi Düğünden Vazgeçince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Nikah Yaptığı Eşi Düğünden Vazgeçince İntihar Etmek İstedi

Nikah Yaptığı Eşi Düğünden Vazgeçince İntihar Etmek İstedi

Aksaray'da bir yıl önce nikah yaptığı eşinin yarın yapılacak düğünden vazgeçtiğini söylemesi üzerine 30 yaşındaki Z.A., 8'inci kattaki evlerinin balkonundan atlamak istedi.

20.08.2015 15:55  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da iddiaya göre bir yıl önce nikah yaptığı eşinin yarın yapılacak düğünden vazgeçtiğini söylemesi üzerine bunalıma giren 30 yaşındaki Z.A., 8'inci kattaki evlerinin balkonundan atlamak istedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yangın merdiveninden çıkan polisin yaklaşık 1,5 saat süren çabası sonrası ikna edilen Z.A. hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞINCA İPLER KOPTU

Olay, Taşpazarı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Z.A. geçtiğimiz yaz gurbetçi olarak yurt dışında çalışan erkek arkadaşı M.A. ile nikahlanıp evlendi. Bir yıl sonra da düğün yapmak için anlaşan çiftlerden M.A. geçtiğimiz hafta Aksaray'a geldi. Çift henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Tartışma sırasında M.A.'nın yarın yapacakları düğünden vaz geçtiğini söylemesi üzerine bunalıma giren Z.A. evde kimsenin olmadığı sırada atlamak için 8'inci kattaki evlerinin balkonuna çıktı. Balkonun demir korkuluklarını aşan Z.A. korkuluklardan tutarak beklemeye başladı. Yoldan geçen vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı.

POLİS ZAR ZOR İKNA ETTİ

İtfaiye ekipleri balkonun altına şişme yatak açarken, polis de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın merdiveninden 8'inci kata çıkan polisin yaklaşık 1,5 saat süren çabası sonrası ikna edilen Z.A. eve gelen ailesinin kapıyı açması sonucu balkondan eve alındı. Z.A., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Güncel Nikah Yaptığı Eşi Düğünden Vazgeçince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • E. Şengül: Bu kız sinir hastası oldugu ortaya cikti. Atacak insan kimseye haber vermeden atar!!!! 0 0 Yanıtla
  • Rrrrrttttttt: Bizim soyumzda sopumzda beli allha cok sukr kim ne derse desin bir ata sozu var it kopk urer hayat devam eder kim ne yazarsa yazsin ellin vicdanina koysun birgun olunda kiz cocugu olacak allhim herkesi bildgi gibi yapsin cok konsan yemin eden cok yalan soyler doslar 0 0 Yanıtla

Advertisement