Nıke Halı Saha Ligi'nin Startı Verildi - Son Dakika
Spor

Nıke Halı Saha Ligi'nin Startı Verildi

Nıke Halı Saha Ligi\'nin Startı Verildi

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nin startı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı basın toplantısıyla verildi.

10.04.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nin startı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı basın toplantısıyla verildi. Nike Beyoğlu mağazasında düzenlenen törene Nike Halı Saha Ligi'nin geçen yıl şampiyon olan takımları da katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike'ın Türkiye'de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi amacıyla organize ettikleri Nike Halı Saha Ligi'nin startı, yenilenen ve yeni konseptiyle geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Nike Beyoğlu mağazasında düzenlenen toplantıyla verildi. Toplantıya Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve geçen yılın halı saha ligi şampiyonları Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Bilecik Üniversitesi katıldı.

LİSE VE ÜNİVERSİTE KATEGORİLERİNDE DÜZENLENECEK

Lise ve Üniversite kategorilerinde düzenlenecek olan ligin kayıtları 28 Nisan'da sona erecek. Katılımın ücretsiz olduğu Nike Halı Saha Ligi'ne futbolseverler www.nikehalisahaligi.com adresinden başvurabiliyor. Ön kayıt formunu dolduran katılımcılar, belgelerini takım olarak okul yönetimine teslim ederek organizasyonda yer alabiliyor. Takımın fikstürdeki yeri, oynayacağı saha ve maç saatleri gibi bilgiler kayıtların sona ermesinin ardından www.nikehalisahaligi.com adresinden öğrenilebilecek.

FİNAL İSTANBUL'DA YAPILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenecek organizasyonun il elemeleri Mayıs ayı içinde oynanacak. Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali ise 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Lise ve üniversite kategorilerinden 32'şer takım İstanbul'daki finallere katılma hakkı kazanacak.

Lise kategorisinde 15-18 yaş arasındaki lise öğrencilerinin, üniversite kategorisindeyse 17-35 yaş aralığındaki öğrencilerin katılacağı Nike Halı Saha Ligi, Türkiye genelinde yüzlerce halı sahada gerçekleşecek. 6 as, 2 yedek oyuncudan oluşacak takımlar, 2 devre halinde oynayacak. Beraberlik durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nıke Halı Saha Ligi'nin Startı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement