Nıke Halı Saha Ligi Start Alıyor - Son Dakika
Güncel

Nıke Halı Saha Ligi Start Alıyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene yedincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi futbolseverlerle buluşuyor.

19.03.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike'ın Türkiye'de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi adına organize ettikleri Nike Halı Saha Ligi'nin kayıtları başladı. Lise okul takımları ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek olan ligin kayıtları 10 Nisan'da sona erecek.

Futbolseverler Nike Halı Saha Ligi'ne www.nikehalisahaligi.com adresinin yanı sıra Beylikdüzü Sportive ve Cevahir Nike mağazalarından da kayıt işlemi yaptırabiliyor. Lise kategorisinde ise ön kayıt formunu dolduran katılımcılar, belgelerini takım olarak okul yönetimine teslim ederek organizasyonda yer alabiliyor. Takımın fikstürdeki yeri, oynayacağı saha ve maç saatleri gibi bilgiler kayıtların sona ermesinin ardından www.nikehalisahaligi.com adresinden öğrenilebilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, olanaklarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenecek organizasyonun il elemeleri Mayıs ayı içinde oynanacak. Lise ve büyükler kategorilerinden 8'er takım İstanbul'daki finallere katılma hakkı kazanacak. Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali ise 1-4 Haziran tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Lise kategorisinde 15-18 yaş arasındaki lise öğrencilerinin, büyükler kategorisindeyse 18-35 yaş aralığındaki öğrencilerin katılacağı Nike Halı Saha Ligi, Türkiye genelince yüzlerce halı sahada gerçekleşecek. 6 as 4 yedek oyuncudan oluşacak takımlar, 2 devre halinde oynayacak. Beraberlik durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek.

Nike'ın her zaman her yerde futbol anlayışı doğrultusunda futbolu gençlere sevdirmek amacıyla düzenlenen 'Nike Halı Saha Ligi' ile organizasyona katılanlar futbola doyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nıke Halı Saha Ligi Start Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı
    09:58 Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı

    Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak göreve başladı. Fatma Ayan ve Fatma Dorla, mazbatalarını alarak Tuğrul Mahallesi ve Çömelek Mahallesi'nde muhtarlık görevine başladı. Ayan ve Dorla, kadınların seçme ve seçilme hakkını kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini belirtti. İkinci sıraya yerleşen Dorla, köyünde eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını ifade etti.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.


Advertisement