Niksar'da Başkan Özcan Mührü Devraldı - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Başkan Özcan Mührü Devraldı

Niksar\'da Başkan Özcan Mührü Devraldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde AK Parti’den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, eski Başkan Duran Yadigar’dan görevi devraldı.

04.04.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, eski Başkan Duran Yadigar'dan görevi devraldı.

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde en yakın rakibi MHP'ye 3 bin 183 oy fark atan Özcan, Perşembe günü mazbatasını aldıktan sonra, Cuma günü de Melik Gazi Türbesi ziyaret edilip dua edilmesinin ardından, Ulu Camisi'nde kılınan cuma namazını müteakiben kalabalık bir partili grupla, belediye binasına kadar yürüyerek görevi devraldı.

Belediye önünde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Özcan'a, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Başkan Özdilek Özcan burada kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, "Bugün çok güzel bir gün. Allah-u Tealadan bizlere hayırlı işler nasip eylemesini diliyorum. Biz Niksarlının yüzünün gülmesi için yapılması gereken ne varsa onları yapabilmek için yollara çıktık. Niksar'da ki bugünkü enerjimizin, Niksar'a hayırlı işler yaptırmayı Allah bize nasip eylesin" dedi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuşmasının devamında şunları söyledi: "Bizim için yaklaşık iki aylık bir seçim sürecini yaşadık hep beraber. Niksar'ımız gerçekten tarih ve kültür şehri, medeniyetin başkenti. Bunu da bu seçim sürecinde gerçekten ortaya koydu. Çok düzeyli seviyeli bir seçim sürecini hep beraber yaşadık. Bu noktada öncelikle tüm Niksarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında herkes çok üstün bir gayret gösterdi, ve bizimle demokratik bir yarış içerisinde olan diğer siyasi partilerimizin belediye başkan adaylarına ilçe teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süreç. İçerisinde hiçbir hemşerim kırılmadan üzülmeden çok şükür bir kazaya yada tartışmaya mahal vermeden bu süreci tamamladık. Gerçekten biz kültürümüzü ortaya koyduk. Tokat'ta parmakla gösterilecek bir seçim çalışması yürüttük ve tüm Tokat'ta şu konuşuldu, Niksar ve Niksar'ın insanı çok farklı. Ben de Niksarlı olmaktan gurur duyuyorum ve rabbimin bana sizler gibi insanlara hizmet etme imkanı sağladığı için şükranlarımı sunuyorum. Bize oy veren vermeyen tüm Niksarlı hemşerilerime de teşekkür ediyorum."

Eski Başkan Duran Yadigar ise beş yıl boyunca Niksar'a iyi hizmetler yaptıklarını belirterek, "Bu seçimde Özdilek başkanımız kazandı, artık kendisi de Niksar için çalışacak. Ben bundan sonra bir vatandaş olarak yaptığı her güzel işi alkışlayacağım, eğer bir yanlış işi olursa da yine bir vatandaş olarak kendisini ikaz edeceğim. Bizler burada Niksar ailesiyiz, Niksar ailesi birlik ve beraberlik içinde destek olduğu sürece şehrimiz çok daha iyi noktalara gelecektir. Özdilek Başkanımı kutluyor yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra eski Başkan Yadigar, yeni Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a belediye mührünü teslim etti. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise, eski Duran Yadigar'a yaptığı hizmetlerden dolayı Niksar sandığı hediye etti. Devir teslim töreninin ardından makamdan ayrılan Yadigar'ı yeni Başkan Özdilek Özcan arabasına kadar uğurladı.

Belediye başkanlık makamında tebrikleri kabul eden Özdilek Özcan, "Niksar için gece-gündüz demeden çalışıp şehrimizi en iyi yere getireceğiz" diyerek tebrikleri kabul etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Başkan Özcan Mührü Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement