Niksar'da Encümen Üyeleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Encümen Üyeleri Seçildi

Niksar\'da Encümen Üyeleri Seçildi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında yapılan olağan meclis toplantısında birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

11.04.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında yapılan olağan meclis toplantısında birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Selami Kapankaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Niksar'a bağlı köy muhtarı katıldı.

Toplantıda birlik encümen üyeliği için seçim yapıldı. Yapılan seçimin ardından 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 2 köy muhtarından oluşacak encümen üyeliğine İl Genel Meclisi Üyesi Kemal Yılmaz ve şahin Günseren ile Çalca Köyü Muhtarı Halil Kaya ve Yeşilkaya Köyü Muhtarı Mehmet Akar seçildi.

Toplantıda muhtarın istek ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Selami Kapankaya "İnşallah bu yaz bu sezon hep birlikte güzel çalışmalar yaparız hatasız kazasız her şey yolunda güzel bir şekilde ilerler. İnşallah yine mümkün olduğunca köylerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Sonuçta problemleri yerinde görünce daha güzel bakış açısı oluşuyor. Hepinize işlerinizde başarılar yaşamınızda kolaylıklar ve güzellikler diliyorum" dedi.

Toplantının ardından Niksar ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri ve muhtarlar hep birlikte öğle yemeği yedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Encümen Üyeleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement