Niksar'da Öğrenciler Bahar Şenliğinde Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Öğrenciler Bahar Şenliğinde Eğlendi

Niksar\'da Öğrenciler Bahar Şenliğinde Eğlendi

Tokat'ın Niksar ilçesindeki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bahar şenliği düzenledi.

03.04.2014 14:24  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesindeki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından bahar şenliği düzenlendi.

Niksar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen "bahar şenliği" öğrencilerin gösterileri ile yapıldı. Okul bahçesinde düzenlenen şenlik hakkında bilgi veren Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Bahadır Tanrıverdi, "Her yıl bahar ayında geleneksel hale getirdiğimiz bahar şenlikleri, bu sene de okulumuzda çeşitli oyunlar ve gösterilerle kutlandı. Şenlikte çocuklarımız halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, ayağa bağlı balon patlatma, yoğurt içinde para bulma, elma yeme, mumyalama gibi oyunlar oynadı" dedi.

Bahar şenliğine, öğrencilerin yanında velilerin de ilgi gösterdiğini belirten Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Dursun Özyurt ise, "Okul öğrencilerinin sosyal, kültürel, sportif anlamda beceriler kazanmalarını, sağlıklı bir ruh haline sahip, iletişim becerileri yüksek kişiler olmalarını önemsiyoruz. Bu bağlamda bu tür etkinlikleri, gerek sınıflar düzeyinde gerekse okul genelinde sık sık düzenliyoruz. Bu etkinliklerde emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şaban Yavuz, Okul Müdürü Dursun Özyurt, Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Büyük bir coşkunun yaşandığı şenlikte, öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından hazırlanan ekmek arası köfteler, gözlemeler şenliğe katılanlara ikram edilerek afiyetle yendi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Öğrenciler Bahar Şenliğinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement