Niksar'da Servis Şoförlerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Servis Şoförlerine Seminer

Niksar\'da Servis Şoförlerine Seminer

Tokat’ın Niksar ilçesinde taşımalı eğitim uygulaması kapsamında taşıma yapan araç sürücülerine yönelik seminer düzenlendi.

22.10.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde taşımalı eğitim uygulaması kapsamında taşıma yapan araç sürücülerine yönelik seminer düzenlendi.

Seminerin okul öğrencilerinin ve okul taşıtlarının karışabileceği trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitim öğretimlerini sağlamak amacıyla yapıldığı belirtilirken, servis şoförlerinin, diğer sürücülere nazaran çok daha dikkatli olmaları gerektiği kaydedildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerinin verdiği seminerde, Karayolları Trafik Kanunu, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği Karayolları Trafik Kanunu, şoförlerin uyması gereken trafik kuralları ve bazı konularda okul servis şoförleri slayt eşliğinde bilgilendirildi.

Öğrenci servis şoförlerine yönelik yapılan bilgilendirici açıklamaların ardından katılımcılardan sorular alınarak karşılıklı cevaplandırıldıktan sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Tekin katılımcılara istek ve temennilerini sorarak seminere katılan servis şoförlerine ve katılımcılara teşekkür ettikten sonra seminere son buldu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Servis Şoförlerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement