Niksar'da Tarlada Ceset Bulundu - Son Dakika
Güncel

Niksar'da Tarlada Ceset Bulundu

Niksar\'da Tarlada Ceset Bulundu

Tokat’ın Niksar ilçesinde tarla kenarında bir erkek cesedi bulundu.

10.09.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde tarla kenarında bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Niksar'ın Akpınar Mahallesi Yücelen Küme evleri bölgesinde tarlaya giden bir kişi çevrede ağır koku ve yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri tarla kenarında yatan ve çürümeye başlamış ceset üzerinde inceleme yaptı.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemelerde cesedin yanında bir adet tabanca buldu. Cumhuriyet savcısının ve Tokat'tan gelen adli tıp uzamanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından şahsın cesedi otopsi için Tokat Adli Tıp Şubesi'ne gönderildi. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Niksar'da Tarlada Ceset Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement