Niksar Devlet Hastanesi Çevresi Ağaçlandırıldı - Son Dakika
Yerel

Niksar Devlet Hastanesi Çevresi Ağaçlandırıldı

Niksar Devlet Hastanesi Çevresi Ağaçlandırıldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde Orman Haftası etkinlikleri kapsamında hastane bahçe ve çevresine 8 bin 500 adet fidan dikildi.

23.03.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Orman Haftası etkinlikleri kapsamında hastane bahçe ve çevresine 8 bin 500 adet fidan dikildi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve hastane personelinin de katılımıyla hastane çevresine çam, mavi ladin, dişbudak ve akasya olmak üzere 8 Bin 500 adet fidan dikildi.

Orman İşletme Müdürlüğü, Niksar Tema Temsilciliği ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen fidan dikiminde konuşan Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı yeşil Niksar'ın daha da yeşil olabilmesi için çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

Tema İlçe Temsilcisi Tahsin Çamkerten ise katılımcılara yapılan işin ehemmiyetinden bahsederek, doğaya sahip çıktıkları için teşekkür etti. Bu tür faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Çamkerten, "Arkamızda bir dikili ağacımızın olması için fidan dikelim" tavsiyesinde bulundu.

Ağaç dikiminin önemini belirten konuşmaların ardından, protokol üyelerince ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Namık Özdüzgün, Tema Temsilcisi Tahsin Çamkerken, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, hastane yönetimi ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Fidanlar toprakla buluşturulduktan sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar Devlet Hastanesi Çevresi Ağaçlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement