Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şavlı'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şavlı'ya Veda Yemeği

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şavlı\'ya Veda Yemeği

Niksar İlçe Milli eğitim Müdürü Rahmi Şavlı veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı.

16.03.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niksar İlçe Milli eğitim Müdürü Rahmi Şavlı veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı.

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı'nın, Niksar'da 2 yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne tayini çıktı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı'nın tayini çıkmasından dolayı, veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, Kaymakam Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Selami Kapankaya "Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı "Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Hizmetlerimiz yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Bugüne kadar istemeyerek birilerini kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ile Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı'ya hediyeler takdim ettiler. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şavlı'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement