Nilüfer Belediyesi'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Belediyesi'nden Kısa Kısa

Aysel Gürel yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (Anaçev) Gemlik Şubesi yararına sahne aldı.

01.03.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aysel Gürel yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (Anaçev) Gemlik Şubesi yararına sahne aldı.

Gemlik Belediyesi Manastır Kültür Merkezi'ndeki iki bölümlük konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği'nin sevilen şarkılarına yer veren koro, ikinci bölümde ise Balkan Türkülerinden oluşan repertuvarıyla dinleyenlerden beğeni aldı.

Anaçev Gemlik Şubesi Başkanı Meziyet Tunalı ile Anaçev gönüllüsü ve destekçileri Gemlik Kültür Sanat Derneği Onursal Başkanı Edip Özer, Gemlik Kültür Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Fikri Danış, Gemlik Girit ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çakmak ile Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak konser sonunda koro şefi Gürel'e çiçek takdim etti.

Tunalı, konserden elde edilen gelirle vakfın 41 öğrencisinin aylık bursunun karşılandığını bildirdi.

-Nilüfer Halk Dansları Topluluğu 15. yılını kutladı

Nilüfer Belediyesi tarafından kurularak ulusal ve uluslararası festival ve yarışmalarda Bursa'yı ve Türkiye'yi temsil eden Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, 15'inci yıl dönümünü kutladı.

Bir otelde düzenlenen geceye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşi Seden Baştimur Bozbey ve çok sayıda davetli katıldı.

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun her geçen gün büyüdüğünü ve uluslararası başarılara imza attığını Belirten Başkan Bozbey, eşi, Halk Danslar Topluluğu eğitmenleri ile pasta kesti.

Gece, halk dansları topluluğunun gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nilüfer Belediyesi'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement